Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkz

chyba oszaleje, 3 ciaza?

Polecane posty

Gość pkz

jestem mloda kiedy mialam 18lat wzielam slub po 2 latach urodzil sie nasz syn, pozniej po 4 latach corka. zadko uprawiam seks z mezem bo sie boje... mam juz dosyc ciaglego strachu jestem nie jestem (taaaka stra a taka glupia) stosujemy prezerwatywy na ten jeden dwa razy w miesiacu, ale nadal sie boje, tak zostalo mi po ostatnim porodzie, czy stosując prezerwatywy i mąż nie kończy we mnie mogę być w ciąży? raczej nie ale mam jakieś glupie przeczucie, nie wiem czy to moje urojenie czy rzeczywiscie tak jest, nie mam o tym z nikim pogadac, a przy znajomych sie wstydze (myslalam o tabletkach anty ale po kazdych sie zle czulam wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu) powiecie pewnie co za kretyna, ale teraz tez bym chciala troszke czasu miec dla siebie, uspokojcie mnie proszę, jutro pojutrze mam mieć okres jak wspominałam seks byl dwa dni po najbardziej plodnych, od kilku dni mam dziwny bol piersi (moze nawet to klatka piersiowa) zero sluzu, i dziwne mdlosci od ho ho ho ho ho (chyba jeszcze przed stosunkem) poradzcie cos, pogadajcie ze mna bo oszaleje

Gość nie trza sie był gzić
:D

Gość pani domu
ja stosuję wkładkę od 20 lat i jest mega ok

Gość sleepy today...
Słuchaj to skoro się zabezpieczasz i nie skonczył w Tobie, to w czym problem? Poza tym nawet jeśli jestes w ciazy, to sama z tym nie zostajesz. Dzieci to skarb i raczej powinnas sie cieszyc, a nie płakać. Mąż powinien Ci pomóc. Samo dziecko się nie zrobiło...

Gość pkz
jestem poprostu zmeczona,nie planuje dzieci dlatego stosujemy prezerwatywe, tyle ze ciagle mam lek ze moze jestem mimo ze nie konczyl we mnie a z nia nic sie nie stalo

Gość pkz
ja juz nie wiem gdzie mam wejsc ciagle tylko o tym mysle nie moge sie skupic, jak pomysle boli mnie zoladek, mdli mnie i juz sama nie wiem co jest grane

Gość na milion % nie ma
technicznej mozliwości zebys była w ciązy , nie martw się jedyna mozliwość to taka jak w kościele matke boską , duch święty zapłodnił myslami

Gość kot bez butów
idź po tabletki i nie kombinuj tak z prezerwatywami i celibatem spokojnego umysłu i szalonego seksu życzę :)

Gość pkz
to skad mdlosci, brak sluzu, wsciaklosc we mnie , dziwnybol w klatce piersiowej wiem wiem te objawy nie wystepuja 2 dni po stosunku nawet nie 12 tak jak ja jestem dzis, ale mimo to mam taka puste w glowie i mysle tylko o tym dobrze ze jest ktos (kafeteria) gdzie moge to z siebie wyrzucic, dziekuje wam kobietki :)

Gość pkz
po takich przezyciach jak ja seks jest dla mnie poprostu musem.... nie ciesze sie z nigo, pierwszy porod byl masakryczny ponad dobe, jak urodzilam mialam peknieta kosc ogonowa, 2 cesarka do dzis czuje zgrubienia na bliznie... i pobolewa, poprostu plakac mi sie chce....

Gość pkz
halllo dziewczyny ..:(

Moze tak ginekolog i jakis pewniejszy srodek antykoncepcyjny? Moze spiralka plus prezerwatywa da ci spokoj ducha? Albo krazek+prezerwatywa? Pisze o 2 srodkach na raz bo przy takim strachu o ciaze to 1 to za malo :P Piszesz ze za chwile masz miec okres, wiec wiec suchosc, zlosc, itp sa objawami majacego nadejsc okresu :) Ps. ja jak tylko o ciazy sobie pomysle to od razu mam mdlosci, oj jakie silne :P a w ciazy nie jestem :P

Gość fffajka
jakieś hormony szaleją.Ja zaraz na drugi dzień po owulacju już mialam bolace piersi aż do miesiączki ....i tak przez 20-cia lat.Myśle ,że niepotrzebanie się martwisz,bo za wcześnie w ciąży na takie objawy,chociaż psycho robi swoje.Mają sie te kobiety...A może poprostu kup test ,zrób i spoko,bo się wykończysz domyslami.Zero śluzu-normalka po owulacji,bol w klatce-bolą piersi,brodawki,nie klatka,mdłości-zaburzenia hormonalne,psychika bo panikujesz też daje takie objawy.

Gość pkz
no wlasnie wiem ze przed okresem sa takie objawy.... ale nigd az tyle naprzod nie bolały mnie piersi hm, tak mysle i myle pamietam ze w ciazy mialam taki gesty bialy sluz takie jakby grudki (na samym poczatku zaraz po zaplodnieniu) teraz mam kompletnie sucho. robie juz domysly, wiem wiem szaleje wiem ze zaden lekarz nie powie i o ciazy 12 dni po stosunku... test robilam przedwczoraj juz z paniki, szkoda kasy bo pewnie i tak wynik niewiarygodny po tak krotkim czasie, wyszla jedna kreska

Gość kot bez butów
spokojnie, test by już wyszedł ja nie czekałam do terminu miesiączki, zrobiłam wcześniej i wyszły dwie krechy dla uspokojenia się, możesz zrobić sobie jeszcze jutro rano drugi test

Gość fffajka
spoko...nie jestem ginekologiem ale myśle ,że nie jesteś w ciąży.No,chyba ,że pękła prezerwatywa i mąż zaszalał do końca.Poprostu hormony się rozszalały,tak czasami jest u kobiet przecież ,a reszte dodajesz sama strachem.Ciąże można sobie w mowić do tego stopnia ,że objawy wszystkie występują.Jakbyś mierzyla temp ciala ,to przed okresem dzień,dwa spada temp o parę stopni.Znam ten strach przed ciążą.Spokojnie będzie dobrze.Ile jesteś przed spodziewanym okresem?teraz testy są takie ,że już przed okresem pokażą.EEEE.....to tylko stres i hormony jeżeli mąż był ok i gumka.

Gość pkz
maz nid dzoszl na pewno.... jej sie tez nic nie stalo, jutro jest 28 dzien.

Gość pkz
testy tez zrobilam przedwczoraj wyszla jedna kreska

Gość sassannka12
Droga autorko jak czytam to co piszesz to tak jakbym czytała swój post. Po porodzie mam wstręt do seksu. Minął już prawie rok mąż skomla a ja nie mogę się przełamać. Boję się tak jak ty kolejnej ciąży. Tabl. też nie za bardzo mogę brać myślałam o spirali ale to dość drogi interes i też nie ma w 100% pewności że organizm ją zaakceptuje więć zrezygnowałam z niej. Mąż kupił prezerwatywy nawet ze srodkiem plemnikobójczym a ja pomimo to boję się współżyć. Nie jesteś sama z tym problemem. Nie wiem kiedy się przełamię do seksu ale jeśli to zrobię to bede tak przeżywć jak ty i czekac na kazda @ z utęsknieniem

Gość pkz
no ale jak myslisz male jest prawdopodobienstwo ciazy? w tym przypadku i to tylko moje schizy?

Gość jhbjher
ja mam 15 lat podwiazane jejniki i spokuj na cale zycie....jak sie tak boisz i juz nie planujecie to zamiast jeczec zrob cos z tym

Gość pkz
przeciez jajnikow nie podwiazuja legalnie?

Gość sassannka12
pkz Logicznie rzecz biorąc to pewnie bardzo małe jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże ale ja mam też takie schizy jak ty więc też pewnie po każdym współżyciu (jeśli w końcu się przełamię) to będę wariować ze strachu i czekać na okres z utęsknieniem.

Gość pzk
Nie daje juz rady :-(

Gość ale schizy
autorko zadam ci pytanie:czy ty jesteś w pełni rozumu?

Gość szujjaaa
pamietaj z pradem i dupa nie ma żartów.

Gość pkz
Tak bardzo sie boje, nadal nie mam miesiaczki... Mam juz glypie mylsi, zyc mi sie nie chce

Gość pkz
blagam napiszcie cos

Gość loonaaK1
bądź cierpliwa i się nie załamuj, na pewno wszystko będzie dobrze.