Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość BOJĄCASIĘ

Urojona ciąża?

Polecane posty

Gość BOJĄCASIĘ

Mam wsyztskie objawy ciąży, choć stosunku w ogóle nie było, w ogóle! Nie spotykam sie z nikim wgl nigdy tego nie robilam aczkolwiek, wystraszyłam się, bo gdy się kąpałam na prysznicu było coś białego - doskonale wiedziałam, ze to nie sperma, bo było kosystencji mydła zosatwionego na słuchawce od prysznicu. Lałam się tą woda po miejscach intymnych nie dokładnie ale tak 'przelotnie', zanim to zauwazyłam od tego czasu męczy mnie myśl, że to może być ciąża, bo do tego czy to mydlo nie bylam pewna, przeszło mi przez myśl jednak, że to sperma. Był to czwarty dzien okresu, minął od tego czasu szósty dzien, a gdy okres sie skończył zaczeły się objawy [ od poniedziałku/niedzieli] ciągle o tym myślę i się boje, bo chodze do szkoły, jaka wtopa by to była, gdybym zaszła w ciąze z domownikiem który zostawił spermę gdzies tam...To moze być ciąża urojona zgadza się? Naprawde poważnie się wystraszyłam.. Bol podbrzusza, brak apetytu, dreszcze, zaparcia, czeste siku... Pomocy boje się.. to głupie, ale skąd te objawy? To nie prowokacjwa, jestem dzieckiem i sie boje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować