Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhaaahaha

pyt do szczuplych,nie o odchudzaniu

Polecane posty

Gość hhhhhhaaahaha

mam 160 cm wzrostu i waze 48 kg.Dzis zjadlam tylko malego batonika i dwa golabki w sosie pomidorowym. I jestem pelna.Pracuje 7 godzin dziennie i z reguly nie biore nic do jedzenia,tylko wode.Sa dni kiedy lubie dobrze zjesc ale raczej na wieczor raz na tydzien,w tygodniu nie jadam wogole sniadan ani obiadow.Rano wypijam tylko kawe lub herbate i pierwszy moj posilek to o ok 17 i jest nim talerz zupy lub kanapki.I nie jestem jakos specjalnie glodna.Czy to normalne,tez tak macie???

Gość 170cm 53 kg
Ja mam tendencje do chudnięcia. Z reguły dużo nie jem, bo po prostu nie mam czasu albo mi się nie chce robić. Dzisiaj zjadłam dwie bułki z sałata ogorkiem serem szynką i jajkiem. wypiłam herbate, kawe, szklanke soku pomaranczowego, teraz jem ptasie mleczko. Jakos nie jestem głodna, za jakiś czas usmaże sobie łososia, poznym wieczorem przegryze troche orzechów i to by było na tyle. Są dni kiedy moge jeśc i jeść ale raczej rzadko.

Ja jem normalnie, nie potrafię zjeść dużo, przeważnie jem mało ale często. Jednak nawet do godzin wieczornych potrafię żyć o połowie szklanki wody i dobrze się czuć. :) Mój tryb życia jest bardzo chaotyczny, zły ale cóż.inna być nie potrafię.(zorganizowana)

Gość tvrrvtbynu
ja mam 153 waze 45 i wpier...alam caly czas xd jak cos mi wchodzi to tylko w cycki, potem w brzuch, ale jak czuje ze przytylam stopuje na troche i nastepne lata jem ile chce ;)

Gość ggggggggggrdvfgbdzsvbg
zazdroszcze wam, ja mam 168 i 65 kg i ciagle jestem glodna