Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem sobie angelika

STUDIUJE 2 KIERUNKI, PRACUJE! a moja kuzynka siedzi jak nie rób w domu

Polecane posty

Gość pirulina
Zastanawiam się nad tym cały czas ale dumanie nie da mi i mojemu dziecku chleba..

madziik dziekuje ci za te słowa. masz racje.

Gość Jesteś tak zajęta
i jeszcze masz czas żeby myśleć o życiu kuzynki i pisać o tym na forum :P

Gość madziik...
czas nie czas, tu chodzi o uczucia. autorka zle sie czuje kiedy kuzynka sie wywyzsza i ironizuje. i ja sie nie dziwie, a jesli do tego jest wrazliwa dziewczyna to wyobrazam sobie jak jej przykro. mysle jednak, ze autorka jesli zadba o swoje mysli, nie bedzie sie koncentrowac na zlej energii od kuzynki to ta da jej spokoj. zas co do zachowania kuzynki to szkoda, ze nie zdaje sobie sprawy jak sama sobie szkodzi ironizowaniem itp.

Nie masz czym się przejmować. Mam podobną sytuację, z tym, że chodzi o brata i żonę mojego ukochanego, a nie moją rodzinę. Nieustannie słyszę uwagi na temat tego, że prawdziwa kobieta siedzi w domu i dba o swojego mężczyznę, a mnie to zwyczajnie nudzi! Owszem, potrafię nieźle gotować czy piec, ale nie jest to moim hobby i jedynym sensem życia. Myślę też, że to jakaś próba odwetu na mnie, bo jestem lubiana i akceptowana, a tamta dziewczyna nie (zresztą na własne życzenie).

Gość pytam...
czarna izabella a czemu nie jest lubiana bo siedzi w domu i nie pracuje?

Gość eweqweqweq
nie ciesz się tyle, tez kiedyś studiowałam i pracowałam, studentów łatwo przyjmuja do pracy, bo mają zwolnienia z ZUS... a teraz nic nie robię, nie mogę znalezc po tych moich studich zadnej pracy, nawet sprzątania

Gość mała czarna lampka232323
ja też studiuję 2 kierunki . Jeden ciężki na politechnice żeby mieć dobry zawód, drugi hobbistycznie, bo lubię tę dziedziną. Czy przez to , że będę miała skończone dwa kierunki będę gorszym pracownikiem? :)

Gość marek...,,,,.,
Dla mie to zazdrosna dziura jestes, pewnie tamta ladna babka, a ty takie "spychadlo":p

Gość mała czarna lampka232323
:)

jeśli chodzi o mój wygląd marek, to wiedz że jestem dosc atrakcyjną osobą, lubie siebie, swój wygląd, jasne że kilka rzeczy bym w sobie zmieniła ale ogólnie czuje się ze soba dobrze. Natomiast nie zależy mi tylko na wyglądzie, bo piękno przemija

Gość oiufytdre567890
autorko jestes strasznie zakompleksiona osoba, wyluzuj ty na sille probujesz udowodnic ze jestes lepsza od kuzynki poza tym ukladanie komus zycia, ocenianie jest głupie i zle i uwazaj by ciebie ktos nie ocenil, bo nilt nie jest doskonaly

Gość Pola z Krakowa____
również i ja studiowałam 2 kierunki siostra wydawała kasę, wycieczki jak to mówią pezyszła kryska na matyska, rozwiodła się pracuje w sklepie za 1100 zl na reke a ja zarabiam x razy wiecej niż ona raz pod wozem, raz na wozie