Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati0122

upadek a ciąża

Polecane posty

Gość pati0122

witam. dzisiaj pośliznelam sie na lodzie i upadłam. Jestem w 8 miesiącu ciazy. Na początku bolał mnie tylko kręgosłup a teraz odczuwam kłujący ból w podbrzuszu podczas poruszania sie. Ruchy dziecka odczuwam regularnie. czy mogło coś sie stać dziecku ? czy byłyście w takiej sytuacji ? pomóżcie:( do lekarza moge sie zgłosić dopiero jutro bo jestem teraz sama w domu i nie mam jak sie dostać :(

Na twoim miejscu dla spokoju pojechałabym na ip. Poprosiłabym kogoś ze znajomych nawet zeby mnie zawiózł. Pewnie wszystko jest ok, ale na pewno sprawdziłabym czy łozysko się nie odkleja.

Zaliczyłam niezły upadek na 4 litery jak bylam w 5 miesiącu. Bałam się jak cholera. Lekarz tego samego dnia od razu zrobił usg czy właśnie z łożyskiem nic sie nie dzieje. Ja bym pojechała na izbę i powiedziała, że no nie czujesz ruchów bo znając ich to będą wymyślać że nic się nie stało.

Gość tdsgkkfdefvhiik
jedź do lekarza lub na ip lepiej wyjść na panikarę niż miałoby się coś stać

Gość pati0122
a te bole kręgosłupa ? to jest moja pierwsza ciąża i boję sie żeby nie doszło do przedwczesnego porodu... to dopiero 33 tydzień

tym bardziej pakuj się na izbę , na tym etapie nie ma można takich bóli lekceważyć