Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zeschizowana ://

bolesne piersi

Polecane posty

Gość zeschizowana ://

Witam, mam pewien problem, ponieważ przedwczoraj zauważyłam lekkie zaczerwienienie i wrażliwość brodawki sutkowej, do tego całe piersi są nabrzmiałe i bolesne w dotyku. Biorę tabletki anty, krwawienia spodziewam się w następną sobotę, więc dopiero za 10 dni. Kiedy próbuję wygooglować swój problem, wyskakują mi tematy dotyczące pierwszych objawów ciąży, a ja co prawda pod koniec października współzyłam z chłopakiem, bez prezerwatywy, jednak tabletki biorę regularnie, zgodnie ze wskazówkami w ulotce, wytrysk był na zewnątrz, na dokładkę krawienie z odstawienia nadeszło w terminie, było obfite, dla świętego spokoju tego samego dnia z rana zrobiłam płytkowy test ciążowy, wyszedł negatywnie (a było to 18 dni od stosunku, więc wynik powinien być wiarygodny). Dodam, że przy ostatniej wizycie lekarz ginekolog stwierdził u mnie zmiany mastopatyczne (na bóle całych piersi skarżyłam się już wcześniej, ale pieczących sutków nie kojarzę), na wizytę u specjalisty dopiero czekam. Czy te bolesne brodawki sutkowe zaliczają się do problemów z mastopatią? Albo czy może to być wczesny objaw pms? Ciążę chyba można wykluczyć? Pomóżcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować