Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalny nie to co wy

Oryginalny prezent na mikołaja. Będzie zaskoczony?

Polecane posty

Jestem przystojny, zadbany i inteligentny (chociaż tak się tym nie chwalę ani tego nie udowadniam na każdym kroku) a pomimo tego nie mogę sobie nikogo znaleźć. Zagranicą jest zupełnie inaczej: tam kobiety same mnie podrywają, same zaczynają gadkę a jeśli ja pierwszy podejdę to witają mnie swoją otwartością oraz chętnie nawiązują ze mną znajomość i wcale nie walczą wewnętrznie ze sobą jeśli mają ochotę na seks ze mną- po prostu idziemy się kochać . Natomiast w Polsce jest zupełnie inaczej: tutaj kobiety są zdystansowane- zupełnie tak jakby każdy chciał je zgwałcić, wykorzystać i jakby miały do czynienia z jakimś zboczeńcem. Nie wiem, czy polki po prostu mają jakieś kompleksy, że się tak zachowują; czy może są aż tak nieśmiałe albo po prostu uważają, że należy im się bogacz jeżdżący ferrari. Nie lubicie nawiązywać nowych kontaktów i brak wam otwartości. Trzy tygodnie temu byłem w klubie i poznałem pewną laskę. Miło nam się rozmawiało, postawiłem jej drinka... Nawet jej nie próbowałem macać ani pocałować- po prostu rozmawialiśmy i pod koniec dała mi swój numer. Na sms-y nie odpisuje, telefonów nie odbiera.... Jesteście takie beznadziejne.... Kiedyś naprawdę myślałem, że problem leży we mnie, ale po tym jak zobaczyłem, że zagranicą kobiety na mnie reagują z niebywałym entuzjazmem to uświadomiłem sobie, że to z wami jest coś nie tak. Jesteście zj**ane i czekam tylko aż wyjadę z tego kraju i zostawię to chore społeczeństwo no i przede wszystkim będę miał szansę związać się z normalną kobietą. PS. Temat to tylko był chwyt, aby ktoś wszedł i przeczytał powyższe fakty.