Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienka1234

wydaje mi się, że facet mnie zdradza;/

Polecane posty

bo sie przejachalam na moim postepowaniu, i widze moje bledy, moze to wlasnie czyni mnie najlepsza osoba zeby was pouczyc?????

Gość za 12 min
boona x ciekawa teoria :)

a bylam podejrzliwa przez ciezkie dziecinstwo, gdzie nie moglam polegac na najblizszych, to mnie wyuczylo takiej chorej zazdrosci... CHOREJ

nie tyle ze zazdrosci w sumie, co bycia wyczulonym ZA BARDZO na pierdoly, tak bardzo ze inne wazne rzeczy przy tym ginely

Gość za 12 min
no ok, ale ja poki co nie widze objawow chorej zazdrosci u autorki x na jej miejscu tez bym zaczela byc czujna

nie wiem co jest lepsze... zignorowanie glupiego smsa czy dorabianie sobie nie wiem jakich HISTORII i TEORII, jest roznica miedzy byciem czujnym a budowaniem nie wiem jakich teorii spiskowych

Gość czarująca_farfocelka
Editta... zaufanie to kwestia tego jak partner zachowuje się wobec swojego partnera i jeśli wszystko jest w miare dobrze i wytłumaczalne oraz bez takiego tutti frutti... z reguły nie ma mowy o psychologiczno-domysłowym kieracie, bo kwestia tego, że nic nie pojawia się bez powodu. Nie ma skutku bez przyczyny, a za przyczynę niekoniecznie należy uznać byłą partnerkę chłopaka Autorki.

wydaje mi sie ze inne panie wypowiadajace sie w temacie dostaly po dupie od facetow, ja dla odmiany zniszczylam bardza wartosciowa znajomosc przez takie wlasnie "domysly"

Gość czarująca_farfocelka
Editta, no więc czyli miałaś problem z zazdrością i domysłami... ja natomiast nie miałam nigdy, ani w pierwszym związku, w którym byłam zdradzana ani nie mam w obecnym małżeństwie... kwestia tego, że właśnie... mój mąż nie daje żadnych powodów do niepewności, zaś były partner dawał, ale najpierw wszystko bagatelizowałam, a następnie wyszło szydło z worka. Być może mój mąż mnie zdradza i tego nie wiem, ale po prostu nie dostaje smsów (ok, smsa) od byłej partnerki i nie wybiera jej numeru przypadkowo :) bo najzwyczajniej numer byłej partnerki usunął i choć go zna na pamięć nie wybiera go "przypadkowo" :)

Gość nmnmkjkkj
takie sygnaly zawsze cos oznaczaja. moze nie od razu zdrade ale jakies kombinacje ze strony faceta. cos musi byc na rzeczy, skoro zwrocilo to twoją uwage.

Gość asienka1234
witam ponownie, więc zapytałam go wczoraj czy miał kontakt z tym klientem powiedział tylko że "nie, nie wie czemu się nie odezwał". Poza tym mam jeszcze jedną historię do opowiedzenia, o której mi się wieczorem przypomniało. Otóż ostatnio wsiadam do auta na siedzenie pasażera, i tak sobie siedzę, jedziemy... a jak to zimą ...szyby zaczęły parować. I zupełnie nie chcący zobaczyłam jakiś napis w prawym górynm rogu szyby napisany palcem własnie po zaparowanej szybie : "PAULINA =)" więc go pytam co za paulina z Tobą jechała. On stwierddzil, że żadna, i to pewnie jeden z jego przygłupawych kolegów napisał. Co byście na to powiedziały? nie chciałam się kłócić, poprostu już to później przemilczałam, bo wiedziałam, że i tak bym się pewnie prawdy nie dowiedziała. Ale jaki kolega miałby w tym cel, żeby pisać mu imię jakiejś dziewczyny na szybie;/

Gość milczenie jest w takiej
sytuacji najlepszym wyjsciem, zbieraj dowody !

Gość ottaviani
zdradza Cię, jestem tego pewna

Gość sarahsalam
Nie mozna tu jeszcze jednoznacznie stwierdzic,ze Cie zdradza,ale..... No wlasnie,badz czujna,bo zawsze sie zaczyna niby od pomylkowego smska a konczy na romansie.Osobiscie nie zycze, ale lepiej nie ufac bezgranicznie facetowi,bo rozczarowanie moze byc bardzo bolesne.

Gość katarzynakasia1
Dziewczyny / Kobiety !!! Podobno ponad 50 % facetów zdradza swoje kobiety, a tylko 4 % kobiet sie o tym dowiaduje. Właśnie dziś znalazłam fajny artykuł z podpowiedziami, jak sprawdzić, czy facet cię zdradza. Jest tu nie tylko opis symptomów zdrady, ale też praktyczne porady, jak taką zdradę udowodnić. POLECAM KAZDEJ KOBIECIE - bo nie wiadomo kiedy sie może przydać !!! http://4lady.pl/czy-jestes-zdradzana-jak-to-s prawdzic/