Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonychłopak1

Panie proszę o opinię. PILNE :D

Polecane posty

Gość zauroczonychłopak1

Witajcie dziewczyny, mam taki problem, w ostatnich tygodniach zauroczyłem się pewną dziewczyną na uczelni. Przyznam, że do tej pory nie zajmowałem się dziewczynami, choć mam już 19 lat. Stąd moje doświadczenie jest nikłe. Dziewczyna jest spokojna, grzeczna... takie lubię :) Do tej pory to jedynie mówimy sobie cześć i tyle ;) Dziewczyny powiedźcie co polecacie? Jakie kroki mam robić? :D

Standardowo zagadać: jak jej się jechało, z kim przyjeżdża-sama czy z kimś. Do której dzisiaj mamy zajęcia... itp.:)

W sumie na początku to właśnie nie za bardzo jest o czym, ale trzeba nawijać o wszystkim.:D

Gość zauroczonychłopak1
Powiem ci, że troszkę wstydliwy jestem wobec dziewczyn a co za tym idzie nie za szybko potrafię wymyślać nowe tematy.

Możesz też się dosiadać do niej na wykładach i ćwiczeniach.

Gość zauroczonychłopak1
Zajęcia bardzo rzadko mamy razem, to też problem. Spróbuję zagadać... a potem znienacka zaproszę do restauracji :) Co o tym myślisz?

Do restauracji? Trochę za szybko, a skoro to nieśmiała dziewczyna to nie wiem... Może macie przerwy pomiędzy wykładami więc możesz ją zaprosić na kawę.:)

Gość zauroczonychłopak1
Właśnie o coś takiego mi chodziło. :) Będę próbował zagadywać na przerwach. A co myślisz o zagadywaniu dodatkowo na facebooku? :)

Gość mimiruuu
Lepiej na kawe, herbatke albo jak bedziesz gdzies szedl z innymi to ja tez wyciagnij.

Gość zauroczonychłopak1
Dzięki za porady :) Chyba zaryzykuję i pójdę na całość. Warto przełamywać bariery ;)

Gość zauroczonychłopak1
Dzięki! Dodatkowo dodam, że kilka razy się już do mnie uśmiechnęła... to już coś :)