Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meg525

czy faceci mają uczucia ???

Polecane posty

zauważyłam, że każda mniejsza większa sprawa spływa jak po kaczce... dlaczego tak jest? nie mają mężczyźni uczuć? rozstałam się z moim byłym po 5 latach po miesiącu miał inną... myślałam, że umrę, serce mi pęknie, chciałam z nim pogadać a on nic nie wzruszony - zero uczuć. chciałam ułożyć sobie życie z kimś innym, ale okazało się, że ten chciał tylko jednego ode mnie. czy nie macie do jasnej cholery uczuć? jakiekolwiek wyrzuty sumienia?

Gość prawictwo pospolite121
to zakezy na jaka kobiete trafie . Ale wydaje mi sie ze wiekszosc nie jest warta uczuć .

Gość w końcu,
jak wszystkie dają, to dlaczego facet ma sie do którejś przywiązywać? kobiety same nagotowały sobie tego bigosu.

Gość jchxhxhxhcj
Tak, maja uczucia, przynajmniej niektorzy. Moze miedzy Wami juz dawno sie wypalilo, a on tylko czekal na to, zeby ktos inny pojawil sie na horyzoncie i wtedy odszedl. Nie martw sie, tez bylam kiedys w takiej sytuacji, a teraz jestem bardzo szczesliwa u boku czlowieka, ktory mnie bardzo kocha. Takze uszy do gory x

Gość gość
uwielbiacie być pomiatani tylko wtedy wam staje. Nie boicie się chorób dlatego roznosicie hifa, liczy sie tylko wytrysk ,zero litości dla tych małp, faceci to chodzące mięso

Gość gość
alez maja.. kazdy czuje czy mu staje czy nie :classic_cool:

rownie dobrze moglabys zadac pytanie pt. czy jak patrze na kolor czerwony,to widze czerwony czy cos nie tak ze mna czy what? hhehe Ludzie maja uczucia - wszyscy - nie kazdy umie czy chce je okazywac, nie kazdy jest ich swiadomy - tu plec ma mniejsze znaczenie,serio, reszta to stereotyp

Gość gość
czy gniew jest uczuciem? jesli tak mam ich w nadmiarze

Gość gość
"Ludzie maja uczucia - wszyscy - nie kazdy umie czy chce je okazywac" nie kłam psychopaci nie mają uczuć

Gość gość
po 50tce, gdy facetom juz rzadko staje to wtedy sa wierni, bo wiedza, ze juz sobie nie pouzywaja. Wtedy mozecie pozwolic sobie na uczucia i zaufanie, choc tez nie zawsze. Gdyby tylko mogli, w*******iby wasze siostry, kolezanki, nawet matki. Sa tak zaprogramowani - na myslenie ch*jem, niczym wiecej

Gość gość
hłe hłe

Gość gość
zawsze faceci byli są i będą z***ami

Gość on ze złamanym sercem
wiecie co ja wam cos powiem,bylem zakochany w koleżance i powiedzialem jej o tymwyznalem jej milość,a ona mnie olała wysmiala i potraktowała jak najwiekszego szmaciarza,płakałem przez nią ,nie byla tego warta ... i to przez takie szmaty my faceci nie bedziemy wam okazywać żadnych uczuc bo nie warto,jestescie puste dla was liczy sie tylko grubosc portfela i rozmiar chu...ja ,tyle w temacie

Gość gość
wiec nie warto okazywaać uczuć

Gość gość
żadna kobieta nie jest warta ani jednej łzy

Gość gość
żadna dziewczyna nie jest warta ani jednej łzy

Gość gość
A czy kobieta po 6 latach związku ma serce powiedzieć ze już nie kocha, a następnego dnia ma juz miłosc zycia !!! (wczesniej ją miała wiem teraz o tym miesiąc przed tymi słowami ) i tez wspólne plany a taki chuj z tego wyszedł ,teraz człowiek jest sam jak palec z żadna baba to już nie jest to samo, olewa sie kobiety ,tez próbowałem cos stworzyć ale nic juz nie czuje do nikogo ot taka znajomości , czasem to mi sie juz nie chce nigdzie chodzic i poznawac bo na dłuższą mete to to samo jest a mam już swoje lata

Gość on z jajaamiii
a baby są dobre tylko do ******** a nie do kochania

Gość gość
Kobiety powtarzajcie sobie w kazdej sekundzie, ze ten chuj nie jest wart ani jednej waszej lzy, ani sekundy uwagi ani jednej mysli. Ja tak robie od 2 lat-raz lepiej a raz gorzej. Ale staje sie powoli zimna suka i dobrze mi z tym, Dzieki wam chuje ze dzieki waszemu braku sumienia, ja sie tak pieknie zmieniam.

Gość gość
facet z uczuciami jest uznawany za ciote w oczach kobiet

Gość twardzielllllonn
powiem tak,my mamy uczucia ale po co mamy je okazywać skoro wy lubicie przecież twardzieli i zimnych drani ,mi zawsze ojciec powarzał ze mam byc twardy ...

Gość gość
On ma was gdzieś. Od dziś będzie tak w nieskończoność 0 uczuć 0 ślubu 0 dzieci. https://www.youtube.com/watch?v=1LfdbHI4oDE Mamy to z Bogiem nam kobiety są już do niczego nie potrzebne z Ewą trzeba było nie grać w Hazard. https://en.wikipedia.org/wiki/Replicator_(Star_Trek) Powodzenia na Szlaku panie w kocach od Holzweiler, burberry. Same gracie w serce z Kamienia to teraz macie w nieskończoność.

Gość gość
Odwieczny konflikt chłopcy kontra dziewczynki ;) Każdy człowiek jest inny. Wiążąc się z kimkolwiek trzeba zdawać sobie sprawę z faktu że na trafienie na kogoś z kim będziemy mogli przeżyć życie w zgodzie i szczęściu mamy prawdopodobnie mniejsze szanse niż na trafienie szóstki w totka ;)

Gość gość
czasami maja .ale tylko czasami!!!!