Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apollo de varsovia

zdradzam cipki nie kobiety

Polecane posty

Gość apollo de varsovia

kobiety oskarżają mnie, że je zdradzam ale to nieprawda ja zdradzam tylko ich cipki, a sercom jestem wierny. One niestety nie potrafią tego zrozumieć. Pewnie dlatego, że u kobiety cipka to serce.

Gość prawiki są tutej
nie wierze że ograniczasz się do samego zmoczenia kijaszka, na pewno przy okazji masujesz też cycuszki więc twoje wytłumaczenie jest o kant dupy rozbić.

Gość apollo de varsovia
masaże rozgrzewkowe to nie seks ...

Gość nasturcja 261
wiernosc to wiernosc, albo cos jest biale albo czarne. Z perspektywy kobiety tak to mozna wlasnie widziec. Ale ja Ciebie rozumiem, kochasz ale masz wiekszy potencjal seksualny i to przewyzsza twoja silna wole w zachowaniu wiernosci fizycznej. Stad skoki w bok, gdzie adrenalina wzmaga pozadanie na inne jak to okresliles cipki. Nie lam sie kobiety tez tak maja. :)

Gość apollo de varsovia
właśnie, seks to seks, a miłość to miłość. Seks jest brudny, konieczny i wszędzie dostępny. Miłość jest czysta, możliwa i rzadko wystepuje. Seksem gardzę a miłość cenię.

Gość nasturcja 261
tylko znajdz kobiete, ktora to zrozumie a potem nie bedzie miec nic przeciwko temu ze prowadzisz tak bujne zycie erotyczne a jednoczesnie jestes z nia... graniczy z cudem... cos za cos, albo bzykam albo kochamy?

Gość aliszia von schittke
ale koleś kombinujesz ... widać, że lubisz zabawę w te klocki