Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietawbusie

posuwanie w busie

Polecane posty

Gość kobietawbusie

Jadąc dziś z pracy w busie nie miałam miejsca gdzie stać wszyscy byli mocno ściśnięci i podczas jazdy poczułam że coś mnie uwiera w tyłek i zorientowałam się że mężczyźnie który stał za mną ustał a że byliśmy ściśnięci to prawie że we mnie wchodził jeszcze do tego te polskie drogi dziura za dziurą co powodowało że praktycznie z wyboju na wybój coraz bardziej napierał aż zaczęło mnie to powoli podniecać . Doświadczyliście kiedyś takich sytuacji ?

Oczywiście, z tą różnica, że mnie to nie podniecało :P Ale kiedyś jechałam autobusem i babka koło 40 nagle zaczęła się drzeć na faceta co za nią stał, że to zboczeniec i się o nią ociera. To, że jest atrakcyjna, to jeszcze nie oznacza, że może to robić. Facet wtedy podniósł rękę do góry i miał w siatce ziemniaki, to one w tłoku tak jakoś musiały się ułożyć, że babka czuła coś twardego :P Cały autobus miał ubaw, a babka wysiadła cała czerwona na następnym przystanku :D

Gość jateżxx
ja miałam tak że siedziałam z brzega a facet stojący obok mnie chyba przez patrzenie na mój dekolt dostał takiego wzwodu że aż inna kobieta siedzaca z drugiej strony cały czas na niego patrzyła

Gość Malwinkazlodzi
Ah kiedyś jechałam zatłoczonym busem i koleś wyciągnął swojego .Zaczął się ocierać ,wkurzyło mnie to ale....za chwilę mnie podnieciło :)Podniósł delikatnie spódnicę no i wsadził :)Co z tego kilka ruchów i po wszystkim :(

ja to uwielbiam... niektore kobiety sepcjalnie tak staja ze doslownie nastawiaja pupe i same ja dociskaja do mojego krocza.... a pozniej niech nie beda zdziwione ze mi staje... buzka dla odwaznych i perwersyjnych kobiet !