Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jula22

Do chłopaków :)).

Polecane posty

Gość Jula22

Hej faceci.. potrzebuje 15 cech idealnej dziewczyny, tzn cech charakteru :). Lekko z humorem, jakie cechy powinna mieć dziewczyna, żeby była waszym ideałem.? Np. pozwalać na wyjścia z kumplami, zamiast z nią itd.. czekam na odpowiedzi :)).

Gość prawictwo pospolite121
ideałów nie ma ..

sa tylko w snach

Gość Jula22
tak tak wiem, ze nie ma.. ale chodzi mi o to , ze jakbyscie mieli taka mozliwosc nadac dziewczynie swoje cechy jakie chcecie, to jakie by to byly.? potrzebuje 15 :).

Gość you are..
idź dziecko spać.

Gość Jula22
you are.. nie jestem dziecko, po prostu potrzebuje to wiedziec do obronienia pracy magisterskiej .. opinia męzczyzn z lekkim humorkiem :).

Gość krwawy nos
1.przesadna wyrachowana uprzejmość 2.samowola, trzymająca się w granicach rozsądku 3.sprawne przystosowanie się do sytuacji 4.wyrobiony gust muzyczny

Gość Jula22
Po prostu chce sobie zrobić dobrze pod wasze wpisy.Czy to coś złego? :classic_cool:

Gość Jula22
nie, nie zmienie sie , mam na piatek prace magisterska, juz pisalam wyzej. a nie mam jak zrobic sondy w miescie, poniewaz jestem w szpitalu, a musi ona byc na podstawie opinii mezczyzn.

Gość Jula22
;)). bede wdzieczna.

idealna dziewczyna jest na stronie metbabes.com

metbabes.com

zresztą wybierz sobie sama , która ci odpowiada

Gość wiem i powiem
brak syndromu ksiezniczki dystans do siebie poczucie humoru wykształcona inteligentna sadmodzienla dziwka w łóżku gdy sobie przypomnę dopiszę

Gość ssdsaddfefefffe
Dziecko, nie ma czegoś takiego jak dziewczyna idealna. Tym bardziej nie ma żadnych cech. Na kobietę składa sięcałość, jej cała osobowość, wdzięk, to coś, i wygląd. Po prostu, albo działa na facetów, albo nie. Albo jej osobowość ich przyciąga, albo nie. Grunt, żeby nie zatruwała życia facetowi i nie odmawiała seksu.

Gość Jula22
mi chodzi o charakter, a nie o wyglad.. przeciez napisalam cechy charakteru.

Gość Jula22
dziekuje :). a co do tego dziecka, to nie jestem dziecko.. ja wiem, ze nie ma idealow. ale powtarzam poraz setny, gdybyscie mogli nadac cechy charakteru dziewczynom, to jakie by to byly.. to jest do obroby pracy magisterskiej i ma byc z lekkim humorkiem :).

te cechy charakteru znajduja sie na stronie kindgirls.com

Gość Jula22
napaleni chlopcy, ktorzy czepia sobie przy zdjeciach lub filmikach panienek, mnie nie ciesza.

Gość Jula22
a czy waszym zdaniem, powinna byc taka czy inna.? :d. ładna, mało mówi i zgadza się zawsze z naszym zdaniem, jest zawsze gotowa na sex, świetnie gotuje, pozwala wychodzić z kumplami na imprezy, mecze, generalnie jest tolerancyjna i zawsze usmiechnięta i zadowolona z wszystkiego..

1inteligentna 2wygadana,rozmowna 3czuła,okazująca uczucia 3romantyczka ale nie przesadna 4przy ludziach dama 5w łózku "wyuzdana skuka"brzydko mowiąc 6uczynna 7Spokojna z nutką szaleństwa 8domatorka lubiąca od czasu do czasu zaszaleć 9mająca własne zdanie 10 mająca dobre serce Tyle mi do głowy wpadło

Gość Jula22
Dziękuję :).

Gość ssdsaddfefefffe
Jula22 dziekuje . a co do tego dziecka, to nie jestem dziecko.. ja wiem, ze nie ma idealow. ale powtarzam poraz setny, gdybyscie mogli nadac cechy charakteru dziewczynom, to jakie by to byly.. to - a ja ci powtarzam. Nie ma stałych cech. cechy tworzą indywidualną kobietę. Każdej kobiecie pasują inne cechy. To co najwazniejsze. nie zatruwaj facetowi życia i nie odmawiaj mu seksu. Zapamiętaj to! Idbaj o siebie.

Gość ssdsaddfefefffe
Jula22 Dziękuję Ty nic z tego nie rozumiesz, prawda? Facet by się zanudził z kobietą ze stałymi cechami.

Gość ssdsaddfefefffe
koksiarz i najwazniejsze 11szczera 12wierna Pierdolnołeś jak łysy grzywką o kant okrągłego stołu. Jak by kobieta była szczera, by ci mówiła, że jesteś leń, tępak, przynosisz za mało kasy, nie miała już któryś raz z tobą orgazmu i masz małego, to szybko by ci się odechciało pełnej szczerości :D A co do wierności, to pobożne życzenia 🖐️

13stabilna emocjonalnie 14nie strojąca fochów bez powodu 15 dbająca o własne ciało (bo to tez od charakteru zależy czy jej się chce ruszyc dupke i pobiegac a nie tylko chrupki wpieprzać :) to jest już 15

Gość Jula22
ok dzieki, jakos to posklejam i zobaczymy co z tego wyjdzie :).