Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truturuu

Czy bylibyscie zli na osobe która się zabiła, nie

Polecane posty

Gość truturuu

mówiąc wam o tym, zachowujac pozory normalnosci a nawet szczęścia, mimo ze mogla zaufac i szukac pomocy? uwazalibyscie to za chamstwo? nie plakalibyscie po takiej osobie?

Gość kochanka Franka
a ty chora psychicznie???? tak uwazala bym ze to CHAMSTWO :d ales ty durna jest.

Gość Goppi
u mnie w tym roku w rodzinie się dwóch powiesiło rodzina robi zakłady kto następny

Gość mam dosc kuzwa
urocza rodzinka :O

Gość OnChętnyDoPomocy
Te osoby trafią do piekła. Nie będzie dla nich przebacz. Bóg nie po to dal życie człowiekowi by człowiek je marnotrawił. Jedyne co możemy dla nich zrobić to modlić się za te osoby. na 99.999999% są w piekle. Może modlitwa , sprawi cuda.

Gość truturuu
a co byles tam ze wiesz?

Gość Goppi
"na 99.999999% są w piekle" biedni muzułmańscy terroryści :(

Gość sdgsg
biedni ? Pojebało cię zabijają bezbronne dzieci wysadzając się powietrze bo wierzą w swojego nienawistnego boga ? to debile

Gość incognito..............
moj ojciec sie powiesil jak mialam 8 lat,zostawil mnie mame i siostre....wyszedl wieczorem i nie wrocil..rano znalazlam go ja i dziadek w szopie...dzien przed moimi urodzinami...nigdy nie zapomne i nigdy nie wybacze..jesli istnieje pieklo to niech tam zostanie...

Gość kochanka Franka
modlitwa mozesz liznac kant mojej duuupy.Modlitwa nikt sie nie najadl,modlitwa nikomu zdrowia nie przewrocila,na modlitwie spedza sie bezuzyteczny czas,bezowocny czas

Gość taka jest większość robią potw
a ty chora psychicznie???? tak uwazala bym ze to CHAMSTWO :d ales ty durna jest. Zgadzam się z Tobą, autorka zalicza się do osób (delikatnie ujmując) zaskakujących (wiadomo czym). ;)

Gość kochanka Franka
incognito..............ja tez bym nie wybaczyla,dla dziecka to straszna trauma....dzien przed urodzinami.Ja bym nigdy nie popelnila samobojstwa,jestem za silna na to albo za slaba???? Ale rozni sa ludzie(sama to przerabialam z moim najlepszym przyjacielem)plany na wspolne wakacje a piec minut pozniej on wisi na psiej smyczy.Uwazam ze lepiej jak ludzie pokazuja swoje slabosci niz stoja przed swiatem ura bura a potem odbieraja sobie zycie.moj przyjaciel wysylal sygnaly,ale ignorowalalm,raczej nie rozumialam,bylam za mloda,dopiero w liceum.Jego historia zmobilizowla mnie do skonczenia studiow w okreslonym kierunku....nie jestem psychologiem,tak dla jasnosci.

gdy umarł z ciekawości otwarłam mu rozporek i moim oczom ukazał się męski narząd rozrodczy w erekcji strasznie mnie to podnieciło i zassałam go moimi usteczkami 👄

Gość taka jest większość robią potw
Te osoby trafią do piekła. Nie będzie dla nich przebacz. Bóg nie po to dal życie człowiekowi by człowiek je marnotrawił. Jedyne co możemy dla nich zrobić to modlić się za te osoby. na 99.999999% są w piekle. Może modlitwa , sprawi cuda. Kolejna "mądra". Do piekła pójdą osoby okrutne i wykazujące znieczulicę jako, że są odpowiedzialne za śmierć tych osób w większości przypadków.

moj ojciec byl policjantem i matka opowiadala mi ze juz raz probowal sie powiesic w wojsku ale znalezli go i odcieli od sznura ...lecz jego rodzina jej to ukryla...i dowiedzielismy sie o tym po smierci...nigdy tego nie zapomne ,ten dzien sni mi sie jeszcze dzis po 11 latach....wiele rzeczy zmienil w naszym zyciu tym gestem....na gorsze...nie robi sie rodziny zeby zostawic ja na pastwe losu

22.10 podszyw.....nawet ci nie odpowiem...bo nie ma sensu...jestes zlym czlowiekiem jesli zartujesz sobie z czyjegos nieszczescia zycze ci oby ci sie przytrafifo cos takiego moze wtedy zrozumiesz