Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocia zagadkaa

Czy to możliwe żeby kot otworzył sobie ciężkootwierające się drzwi? w dodatku 2

Polecane posty

Gość kocia zagadkaa

dwoje drzwi. Dziś w nocy zostałam obudzona przez mruczącego kota a specjalnie zamknęłam go, żeby mi nie przeszkadzał. W domu byłam sama, także nikt inny mu nie otworzył.

Gość kocia zagadkaa
Czasmi słyszę także dziwne szepty.

Pewnie przez przypadek zamknęłaś go w pokoju, w którym spałaś. Ja tak często mam-zamykam swój pokój, a tam KOT na moim łóżku. Kiedyś było gorzej, bo weszła pod łóżko, a gdy wyszła to prawie dostałam zawału :P

Gość kumnie
to byl kot hitlera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

możliwe mój otwierał drzwi przesuwne ciężko chodzące i szczelnie domknięte :) 1

Gość możliwe, ja jako dziecko
miałam właśnie takiego kotka mądrego ;) Jak chciał się załatwić to otwierał sobie 3 drzwi :p Zawsze mialam ochrzan od taty bo zima była a tu wszędzie drzwi otwarte bo kot sobie otwierał ale nie miał już kto zamknąć :p Pamiętam jak raz sobie otworzył i przeciąg sie zrobił, drzwi się zamknęły i przytrzasnęły kotu ogon, biedak tak się darł, jak otworzyłam drzwi to uciekł i nie było go 2 dni, myslalam ze już go nie znajdę ale wrócił później cały i zdrowy.

Gość kocia zagadkaa
:D fajne historie opowiadacie:) moją kotkę jak narazie to przyłapałam na otwieraniu szuflad z bielizną, w które się kładzie spać. Ale na pewno ją zamknęłam z drugiej strony, bo nawet słyszałam jej płacz. Mam teraz stracha, że to jakiś duch:(

Gość kocia zagadkaa
3 dni temu obudziłam się i miałam kocią kupę na czole , nie wiem kiedy to zrobiła, obudził mnie zapach kupy, leżałam na wznak

Gość szczupla z trupla
hm..ja mialam kota ktory wchodzil do pieca w ta dolna czesc gdzie sie niepali tylko popiol spada i tam spal to cud ze sie nie spalil;0

Gość katarina1155
Nie lubię kotów, może nie tyle nie lubię co sie ich boje, są nieobliczalne.

Gość znam kota ktory
otworzyl sobie drzwi z lazienki, drzwi do przedpokoju i drzwi na zewnatrz , wielkie i ciezkie. Prawie zawalu dostalam, bo bylam na podworku a tu patzre, kot idzie a drzwi otwarte:d a moj kot otworzyl dzis drzwi w kuchni i pozarl moje ozdoby na choinke z piorek :P

Gość możliwe, ja jako dziecko
to mój pies śpi w szafie (mam taką rozsuwaną i nieraz jak na szybko coś wyciągne i nie zamknę to pies tylko czeka na okazje żeby się tam rozłożyć) i nieraz było tak, że zamknęłam go w tej szafie i dopiero po 2-3 godzinach otworzyłam jak coś chciałam wyciągnąć a ten nawet nie zauważył, że był zamknięty bo dalej sobie spał :p