Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kara23456789

kocham innego a jestem z innym:(

Polecane posty

Gość kara23456789

Kocham innego a jestem z innym, co robić?

Gość kara23456789
Trzeciego nie ma

Gość Goldin
powiedz to temu ktorego nie kochasz, samo sie rozwiarze

Gość kara23456789
Właśnie nie wiem co robić, z moim chłopakiemmjestem już dwa lata i nie chcę go ranić i nienwiem czy ten drugi kocha mnie

a co do tego ma to, czy ten drugi Cię kocha? JEsli nie kochasz pierwszego to lepiej go teraz zrań niż za 10 lat jak się znów zakochasz w kimś innym.

Gość ilurxh
Małpa nie puści jednej gałęzi, dopóki nie ma w garści drugiej...

Gość Tchnienie wiosny o poranku
Ja powiem Ci co ja miałam teraz, ogólnie sytuacja mnie rozbawiła. Byłam z chłopakiem pół roku, ba nawet z nim mieszkałam i co? Poczułam, że go nie kocham, ze wciąż kocham byłęgo (z którym z wielu powodów nie zamierzam i tak być). Postąpiłam uczciwe, zerwałam z chłopakiem. Mówi, że miłość przyjdzie z czasem, że mnie kocha ponad wszystko itp. Minął niecały tydzień od zerwania, w sobotę nawet jeszcze nie przekonywał do powrotu. A w poniedziałek był już z byłą dziewczyną spowrotem i teraz mówi, że cieszy się że mu się układa. :)))) Nie ma co patrzeć na nich,że ich zranisz nie kochasz go - bez sensu.

Gość Tchnienie wiosny o poranku
Nie, jasne że nie miał czekać. Tylko, że ja też miałam dylemat - nie kocham go, ale nie wiedziałam czy dać nam szansę w końcu on tak kochał... Mimo wszystko 6 dni to trochę szybko by wrócić do byłej. No i dwa dni po tym jak jeszcze mówił że kocha i że chce być tylko ze mną.

Gość kara23456789
Dokładnie i nie wiem co lepsze, wzyscy już myślą, że będe z nim całe życie

wierzę w uczucie....nie w praktyczność.... postawisz na stabilizację i nudę.... to być może do końca życia będziesz żałować..... jeśli zaś zaryzykujesz to przeżyjesz super przygodę a może i miłość życia....nawet jeśli potrwa 5 minut to będzie warto.... praktyczni faceci mają to do siebie, że prędzej czy później wybaczają....

Gość coraz starsza
"Małpa nie puści jednej gałęzi, dopóki nie ma w garści drugiej..." to mi sie spodobalo ;]