Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatam kobitka

co myslicie o zabawie z kamerką?

Polecane posty

Gość takatam kobitka

potrzebuję opinii osób z doświadczeniem lub bez:) zastanawiam się czy nie spróbować plusy i minusy zapraszam

złe forum wybrałas tu siedzą sami porządni ludzie którzy nie uprawiaja seksu a juz na pewno nie wiedzą do czego służy kamerka;)

Gość takatam kobitka
no właśnie widze :) cisza jak makiem zasiał :) szkoda przydałyby się wyznania :P

Gość takatam kobitka
no nie :) jakbym się tak zabawiała to bym już miła niezły przebieg na liczniku. no więc szukam alternatywy. poznałam faceta fajny do rzeczy-z daleka padła taka propozycja i nie wiem co mysleć :P

Gość takatam kobitka
Levviatan lepiej ale narazie sobie daruje:)

Gość takatam kobitka
a co do wibratora mam-zadna rewelacja niestety

Gość takatam kobitka
leviatan nie rozmiar się liczy :P

Gość takatam kobitka
diabliczka właśnie jestem coraz bardziej na tak :)

Gość takatam kobitka
wibrator jest zimny i mało ekscytujący facet to co innego :P a rozmiar hmm no jak dla mnie liczy się chemia jak nie jest mikro to jest ok :P

Gość takatam kobitka
Leviatan ale masz anons pod nickiem :) rocznik 88 ?

Gość pirotechnik
a nad czym się tu zastanawiasz? wejdz na onet czat i zaszalej, nie musisz przecież pokazywać twarzy....

Gość nocnyktos
Zawsze możesz spróbować teraz ze mną na skype: michau_32, oboje bez twarzy i pokażemy sobie co nieco:)

Oj wszystko jest dla ludzie. Zabawa we dwoje z kamerami an skype, to jakas tam forma rozyrywki, nie zastapi to nigdy realnego sesku i nigdy nie mzoe byc rozpatrywane w ten sposob. Taka zabwa moze byc forma jakiegos rozladowania napiecia, jezeli dobiora sie dwie osoby o podobnych preferncjach i odpowiedniej wyobrazni. Nie wiem jak to wyglada, gdy dwie osoby umawiaj sie na sama zabawe i anwet twarzy nie widza miedyz soba, ja nieraz sie tak zabwiam ale znam Swoje partnerki ( nie w realu) ale rozmaiwalismy duzo wczesniej i spotykamy sie na skyoe najczesciej pogadac a nie na taka zabawe. Ale jak przyjdzie nas ochota to czemu nie, nie widze w tym nic zlego, a mzoe byc ciekawe....lepsze to na pewno niz zabwiac sie samemu. Najczescie krytkykuja Ci co nie probowali. OWszem ejst duzo tez osob, ktore sa nachalne i czekaj tylko aby sobie uzlyc...ale takie spoktania raczje odradzam ( choc nie porbowalem) Pozdrawiam,

Gość zapalony uległy
Uwielbiam takie zabawy, kilka wytrysków gwarantowane, do tego takie podniecenie że aż się cały trzęsę , partnerka też ocieka sokami, takich wuluzdanych zabaw w realu nie doświadczyłem a szkoda.

Gość zapalony uległy
Uwielbiam takie zabawy, kilka wytrysków gwarantowane, do tego takie podniecenie że aż się cały trzęsę , partnerka też ocieka sokami, takich wuluzdanych zabaw w realu nie doświadczyłem a szkoda.

Gość kedarmax
zapraszam do siebie niesmiałe panie na skype: kedarmax

Gość Ojciec maturzystki :(
Przez ostatnie dwa lata żyłem w przeświadczeniu, że moja córka dorabia sobie do kieszonkowego udzielając korepetycji. Dzięki mojemu koledze z pracy dowiedziałem się, że udzielanie przez nią korepetycji polega na rozbieraniu się przed kamerką online na jakiejś płatnej stronie. Nie dość, że nie mam teraz życia w pracy, to jeszcze moja córka okazała się być wirtualną dziwką. :O

Gość .,.,Zullus
To rzeczywiscie kłopot...nie pomyslała zeby nie pokazywac twarzy?:)

Gość faciooo
Ciesz się chociaż że masz ładną córkę. Brzydkim nikt za pokaz nie zapłaci :P