Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa malina

Prezent

Polecane posty

Gość Truskawkowa malina

Czy znacie jakies takie uniwersalne prezenty dla dziewczyn? Moja współlokatorka co roku kupuje najbliższym znajomym jakieś prezenciki na gwiazdkę. W tym roku stwierdziła ze ja też jestem na tej liście (poznałysmy się w październiku). Ja nigdy takich prezentów ze znajomymi nie robiłam, a nie sądze, że bibeloty typu "słoik porcelanowy" czy szkatułka mogą być fajne. Moglibyście podrzucić mi jakis pomysł, co mogłabym jej kupić? Cos uniwersalnego najlepiej, żeby nie stało i nie kurzyło się na półce. Pomóżcie!!!

Gość marinarrrrra
może jakiś zestaw kosmetyków albo książkę,szalik? ładny kubek plus zestaw różnych herbat?

Gość Truskawkowa malina
Ona pracuje w firmie kosmetycznej więc kosmetyków ma full, nasza półka ugina się od herbat i kubków :P Od mamy dostała juz szalik, czpkę i rękawiczki. Książek nie bardzo lubi czytać. I właśnie dlatego mam z nia mały problem :P Ale dziekuję za odpowiedź i pomoc :)

Gość Truskawkowa malina
Ja tez jej jeszcze az tak dobrze nie znam. Tzn, poznalysmy sie w polowie pazdziernika. ja nie jestem az tak otwarta zeby po tak krotkim czasie uznac ja za przyjaciolke, ale ona nie ma problemu z tym zeby mnie tak traktowac. I dlatego mam problem z tym prezentem :(