Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to duzo

hmmm to ma byc modelka?

Polecane posty

Gość czy to duzo

172 cm i 58 kg???woooww 92/66/91 ja uwazam ze to stanowczo za pulchnie a wy? deklaruje sie ze nosi rozmiar small hih tiaaaaa

Gość htc desire___
to zalezy co dla ciebie jest pulchne:P

Gość feretere33
ależ oczywiście, że "S". dlaczego nie? ja mam podobne wymiary 86-60-90 i noszę XS.

Gość htc desire___
a teraz ile wazysz powiedz, i ile masz wzrostu :P a na marginesie-92 to nie86 ! i 60 to nie 66!!!!!! :D xs to moze miec laska co ma 160 a nie 172 cm wzrostu :P

Gość feretere33
mam 176 cm i 54 kg. a co do tego przykładu, to ta dziewczyna bez problemu będzie mieścić się w 36. co do różnicy w talii, to ta kobieta ma typową talię i ubrania są szyte na takie dziewczyny, a nie z super wąską talią- ja np muszę zwężać spódnice dopasowane w talii[w intencji projektanta], bo inaczej wiszą niżej. różnica w biuście też mało istotna.

Gość feretere33
dodam jeszcze, że laska, która ma 160 cm i nosi rozmiar 34, to nie żadna chudzina, tylko "zdrowa" dziewucha. np kurdupel Longoria nosi słynny rozmiar zero, czyli 28[XXXXS, czy jakoś tak..]

Gość Czy to duzo
Aha a jej stopcia to podobno 39 I kawal obwislego cyca D 75!!!!!! To chyba stanowczo za duzo u 20 letniej khmmm modelki

Ja mam 173 wzrostu, duzy biust i waze 57kg, a jakos nosze rozmiar S. Tak wiec rozmiar nie zalezy od wzrostu kochana

I CYC D nie musi byc obwisly. A noga 39 to cos normalnego u wysokiej dziewczyny, wiekszosc modelek ma 40, a nawet 42. Zaloze sie, ze jestes malym karyplem bez biustu i nozka jak 5latka:)

Gość feretere33
a dlaczego cię, to tak boli? Krupa czy Siwiec też są "modelkami", a przecież, to konusy. nie każda modelka chodzi na pokazach Diora, sa i fotomodelki. nie trzeba miec idealnych wymiarów, żeby tak zarabiać. zresztą nie twój problem

Gość htc desire___
a ty chyba widzisz swiat przez rozowe okulary i pomponik strone :D

Gość htc desire___
monia a powiedz od czego zelazy rozmiar...........bo sie pogubilam

Rozmiar zalezy od budowy ciala, wymiarow. Ja jestem wysoka, do mojej figury mam duzy biust, a jakos jestem szczupla i wszelkie ubrania M sa za duze. Jedna 150cm moze byc gruba i nosic L, inna szczupla S, tak samo jak jedna moze miec 180wzrostu i nosic XS, a inna gruba XL. Modelki sa wysokie, chude a nosza XS, S. Fotomodelka moze byc niska i nosic XS, a moze byc grubsza i nosic L. Nie wiem czego nie rozumiesz

Poza tym wymiary 90-66-90 to bedzie wielki biust i wielkie biodra u niziutkiej dziewczyny, a u wysokiej nieco inaczej to sie 'rozklada', chociaz nie zawsze.

anja rubik jest szkieletem, ma 180wzrostu i wymiary 84-61-90, a biustu czy innych ksztaltow sie u niej nie dopatrzysz za zadne skarby:)

Gość htc desire___
mam 164 cm waze 53kg a 6miesiecy temu wazylam 68kg :P nosze rozmiar s-m zalezy od firmy. a co do bowislego cyca to chyba sie juz wiaze z wiekiem :P

Gość feretere33
jakie różowe okulary? chyba masz cos nie tak z głową jak uważasz, że rozmiar S, to jakiś św Graal- weź sobie tabelkę rozmiarów ubrań, to zobaczysz jakie są wymiary w cm dla rozmiaru 36 i że dziewczyna sie bez problemu kwalifikuje. a co do aspirowania do bycia modelką, to myslisz, że na okładkach Pani domu, w gazetkach promocyjnych Lidla czy przy artykułach pt "bolesne menstruacje" są zdjęcia top modelek? to chyba sprawa tej laski czy da radę tak zarabiać czy nie, a martwisz sie jakbys była jej agentem..

Gość htc desire___
wiec prosze wcisnij autorke w rozmiar s...wedlug twoje tablewki

Idealnie wchodzi w rozmiar S wg tabeli, nawet zostaje kilka cm, tylko z biustem moze byc problem, ale to tez zalezy od fasonu, firmy i czy ktos lubi biust na wierzchu czy jak plywa w ubraniach

Gość te verde unplugged.
No to akurat wyglada na typowy przejaw zazdrosci. Nieprawda, kaszalociku?

Gość Czy to duzo
Taaaa jestem bardzo;-/zwlaszcza o ten obwisly cyc

Gość feretere33
po pierwsze- nie autorkę- tylko jakąś tam laskę, po której autorka jedzie, po drugie nie "moja tabelka" tylko międzynarodowa i powszechnie przyjęta tabela rozmiarów odzieży damskiej. htc chyba masz jakies kompleksy od tego bycia ex loszką

Gość te verde unplugged.
Widac. Wrecz sie nasuwa mysl, ze tobie pewnie nie ma co obwisac.

Gość jasne że zazdrość
zawsze znajdzie się jakaś miotła której coś nie będzie pasowało i głośno o tym będzie szczekać, a sama pewnie tłusta.

Nie ma sie o co klucic :D .Rozmiar S jest raczej ponizej 170 cm i to duzo . Przynajmniej u nas w sklepie tak zawsze bylo . Autorka nie jest chudzinka, a to ze pas ma waski nie znaczy ze wejdzie w kazdy rozmiar S ,mysle ze problem bedzie z biodrami i zbyt obcisla gora . Ktos tu pisze o wzroscie 160cm i rozmiarze 34 ....ze to nie chudzinka :D moja kolezanka ma 159 nosi rozmiar 34 czyli s lub xs i jest chudzielec!

mam 175cm i nosze rozmiar S. rozmiar nie ma nic wspolnego ze wzrostem tylko z obwodami! jedynie spodnie nosze ekstra dlugie ale nadal w roamiarze UK 8 - czyli w S albo czasem i XS.

Gość PanKrolewicz
gdzie was takie fajne znalezc ? ja lubie szczuple kobiety, waska talia, cycki niewazne. :P rozmarzylem sie,mmm :)