Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samorniczka lubiaca ludzi

DLACZEGO KOBIETY MNIE NIENAWIDZA? TO Z POWODU URODY?

Polecane posty

Witam jestem podobno atrakcyjna kobieta,slyszalam to tysiace razy, nie jakas lafirynda, wymalowana z kg tapety, prawie sie nie maluje, ubieram sie skromnie, ale mam jak mi mówiono poludniowy typ urody, krecone, ciemne wlosy. Mezczyzni czesto mnie zagaduja itp.ale z kobietami nie moge za nic w swiecie nawiazac kontaktu. Same sie zamykaja przede mna, choc ja zartuje, zagaduje, wykazuje zainteresowanie. Czesto dowiadywalam sie, ze za plecami kobiety mowily, ze mnie wrecz nienawidza!!! I to te,ktore nie zamienily ze mna ani slowa. Nie wiem, jak dotrzec do nich, jestem dla nich mila, uprzejma, usmiecham sie, a tu taka reakcja.

wszyscy juz spia? :)

Gość fyjyuiufi
Zazdrość, nie martw się mam to samo z tym że jestem facetem. 185cm, dobrze zbudowane i ciemne kręcone włosy, w każdej pracy kolesie zawsze się mnie czepiali i nigdy nie mogłem znaleźć normalnych kontaktów. Ale polacy juz tacy sa beznadziejni, nie przejmuj sie i lache na to kladz. pzodrawiam

ja tez w kazdej pracy mam to samo, juz nawet sie zastanawialam, czy moze nie sprawiam wrazenia zarozumialem, ale jestem raczej skromna i niesmiala, wiec tym bardziej sie dziwie, dlaczego kobiety palaja do mnie taka nienawiscia. W kazdej pracy knuja jakies intrygi, odsuwaja sie ode mnie. Czasem kolezanki jeszcze na studiach smialy sie, wyglupialy, a jak ja przyszlam i cos zazartowalam to zaraz zachowywaly sie tak sztywno, nienaturalnie, zadnych zartów, pelna powaga.

Gość fyjyuiufi
Doskonale Cię rozumiem bo od zawsze przechodziłem to samo. Wszyscy zawsze brali mnie mega na poważnie i jak "nie swojego" Od zawsze mnie to irytowało bo jestem normalny, czasem chciałbym pożartować z ludźmi pogadać ale każde zawsze mierzył mnie z byka. Jedynie dobry kontakt mam z dziewczynami bo one zawsze ze mną pogadają i pożartują no i nie jestem konkurencją dla nich żadną.

Gość dorotayyyyy
Zawiść niestety.Tacy już są Polacy.Nic nie poradzisz.

Gość pająk niechlapek
czemu jestem taki piękny... to też mnie zastanawia i zawsze wprawia w osłupienie :-D

Gość iq80
nie wierze w to, mam zajebiscie ładne kolezanki i nie jestem o zazdrosna o wyglad. co innego inteligencja, zadowolenie z zycia, kasa.. chociaz tez raczej nie bardzo.. no ale to zalezy prawda?

Gość iq80
mysle ze mozesz miec chujowy charakter, a swoja urode nadmiernie uzywac. a to juz moze wkurwiac. niesmialosc nie ma nic do rzeczy - to jest takie - chciałabym ale sie wstydze ;) i to widac i czuc. i tez wzbudza nieufnosc.

Gość kolezanka angeliny joli
wmawiasz sobie, mam kolezanke ktora wyglada doslownie jak angelina jolie na najlepszym zdjeciu, jak idzie to paralizuje ulice, a ma kolezanki, w tym mnie i jakos nie ma zadnego problemu z innymi kobietami bo nie robi ze swojej urody wielkiej sprawy

Gość gość
I to te,ktore nie zamienily ze mna ani slowa. Nie wiem, jak dotrzec do nich, jestem dla nich mila, uprzejma, usmiecham sie, a tu taka reakcja. x Chyba nic nie mozna zrobic :( Trzeba trzymac sie facetow.Mnie to tez najbardziej wk*****a wlasnie,ze jakas laska widzi mnie doslownie pierwszy raz- ona ani be ani me ani kukuryku,nawet nie moze wydusic z siebie slowa "czesc",nosz kurna :O