Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny...gej

mam wrażenie, że cały świat mnie nienawidzy za to kim jestem!

Polecane posty

Gość smutny...gej

i zaczyna mnie to dobijać, popadam w depresje :(

Gość Goppi
nawróć się bo pójdziesz do piekła :)

Gość smutny...gej
żarty, żartami ale mam już dość

Gość Goppi
piekło nie jest żartem jest realne twoja chuć do dziadów cię tam zaprowadzi nawróć się bozia cię kocha i przyjmie cię

Gość smutny...gej
Goppi chciałabyś powiedzieć coś od siebie?? bo to raczej nie wygląda...

Gość Goppi
co nie wygląda? nie rozumiem nawróć się

Gość escepe.
swiat? swiat ma gdzies kim jestes. to kwestia ludzi,z ktorymi sie zadajesz. jesli otaczasz sie takimi,ktorzy nie toleruja odmiennych orientacji to sie nie dziw. wiem ze to pojebane i tak nie powinno byc,ale swiata nie zmienisz,mozesz zmienic jedynie srodowisko.

Gość smutny...gej
escepe. masz rację, ale jak to zrobić. ciężko zacząć zycie od nowa...

Gość Goppi
nawróćcie się bozia was kocha w biblii pisze że chuć dziada do dziada to grzech nie rumpciajcie się bo traficie do piekła

Gość a wiesz co ja zrobiłam?
3 lata męczarni a ja sobie nie poszłam obronić licencjata bo trema wzięła góre i stchórzyłam! można sobie bardziej zjebać życie? :(

Gość goppi ty jesteś za głupi
żeby nawracać, niech to wreszcie do ciebie dotrze. Swoją głupotą robisz więcej złego niż dobrego. Na szczęście "smutny gej" to twój projekt :D

Gość escepe.
jest ciezko,ale sie oplaca,poniewaz to zmiana na lepsze. jesli nic nie zrobisz to nadal bedziesz w takiej samej sytuacji. nikt za ciebie zycia nie przezyje,wiec skoro mozesz to je wykorzystaj i olej tych wszystkich idiotow,ktorzy chca wyznaczac co jest normalne a co nie.

Gość smutny...gej
a wiesz co ja zrobiłam? współczuję:/ niestety mam w sobie coś z fobii społecznej, to się odzywa coraz częściej i jestem w stanie zrozumieć tą sytuacę

Gość Goppi
Kpł 18; 22:"Nie będziesz obcował z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą. To jest obrzydliwość!" Kpł 20; 13:"Ktokolwiek obcuje cieleśnie z mężczyzną, tak jak się obcuje z kobietą, popełnia obrzydliwość. Obaj będą ukarani śmiercią, sami tę śmierć na siebie ściągnęli." Rz 1; 26-28;"Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. A ponieważ nie uznali za słuszne zachować prawdziwe poznanie Boga, wydał ich Bóg na pastwę na nic niezdatnego rozumu, tak że czynili to, co się nie godzi." 1 Kor 6;9:"Czyż nie wiecie, że niesprawiedliwi nie posiądą królestwa Bożego? Nie łudźcie się! Ani rozpustnicy, ani bałwochwalcy, ani cudzołożnicy, ani rozwięźli, ani mężczyźni współżyjący z sobą"

Gość Goppi
NAWRÓĆCIE SIĘ!!!

Gość smutny...gej
escepe. jestem śiwadomy i muszę to zrobic co piszesz bo jestem w coraz mroczniejszym miejscu mojego życia :/ to nie jest już zwykłe "umartwienie"

Gość Goppi
autorze zboczyłeś z drogi pomódl się do bozi a bozia cię uleczy

Gość bambaryłka wasz
Goppi - dobrze mówisz :) to siedzi w Twojej psychice - gejostwo czy jak to nazwac. Wyrzuc to i zacznij zyc normalnie. Polecam psychologa, psychiatre ..

Gość Potrzebuję pomocy
ja też właśnie potrzebuje pomocy... fobia społeczna... skąd ja to znam. tak się nie da żyć. są ludzie, dla których powinien być chyba drugi świat - bo ten na pewno nie...

Gość smutny...gej
już sam nie wiem czy mam fobie spoleczna czy świat po prostu jest jaki jest a moja fobia to ochrona przed nim

Gość Goppi
pomódl się do bozi

Gość gschhbnb
Może przyjdzie do ciebie Mikołaj? E, chyba nie... Jeszcze byś go do grzechu namówił :-D

Gość apappapapapa
niektórzy ludzie zrobią wiele żeby nam niszczyć życie, a my w/g spoleczeństwa powinniśmy stac z zalozonymi rękoma