Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pkz

chyba oszaleje, 3 ciaza?

Polecane posty

Gość pkz

jestem mloda kiedy mialam 18lat wzielam slub po 2 latach urodzil sie nasz syn, pozniej po 4 latach corka. zadko uprawiam seks z mezem bo sie boje... mam juz dosyc ciaglego strachu jestem nie jestem (taaaka stra a taka glupia) stosujemy prezerwatywy na ten jeden dwa razy w miesiacu, ale nadal sie boje, tak zostalo mi po ostatnim porodzie, czy stosując prezerwatywy i mąż nie kończy we mnie mogę być w ciąży? raczej nie ale mam jakieś glupie przeczucie, nie wiem czy to moje urojenie czy rzeczywiscie tak jest, nie mam o tym z nikim pogadac, a przy znajomych sie wstydze (myslalam o tabletkach anty ale po kazdych sie zle czulam wiec stwierdzilam, ze nie ma sensu) powiecie pewnie co za kretyna, ale teraz tez bym chciala troszke czasu miec dla siebie, uspokojcie mnie proszę, jutro pojutrze mam mieć okres jak wspominałam seks byl dwa dni po najbardziej plodnych, od kilku dni mam dziwny bol piersi (moze nawet to klatka piersiowa) zero sluzu, i dziwne mdlosci od ho ho ho ho ho (chyba jeszcze przed stosunkem) poradzcie cos, pogadajcie ze mna bo oszaleje

Gość marcheweczka...
Jesli to prowo to 0/10 jesli nie to jestes zdrowo jebnieta

Gość pkz
to prawda, po co miala bym klamac :(dlaczego nie mam okresu, skoeo wytrysku nie bylo i byla prezerwatywa, skadte glupie dolegliwosci :((((((((

Gość pkz
wszystko sie wali :(( oszaleje

Gość pkz
blagam o slowa jakiegos wsparcia

Gość zaloz sobie spirale
skoro po tabsach zle sie czujesz,a co do ciazy nikt nie odp wspozyjesz zatem ryzyko jest,zrob test i tyle po co jeszcze stresem hamowac okres skoro jestes to i tak to niczego nie zmieni bo predzej czy pozniej i tak sie dowiesz,a skoro nie to po co sie stresowac przyspiesza okres x x -moczenie nog w goracej wodzie ale nie takiej bys sie poparzyla -ze dwa kielichy wina czerwonego wytrawnego -jazda na rowerku -brzuszki ale ostro -herbata z malwy

Gość zaloz sobie spirale
moczenie nog kilku moim kolezankom pomoglo i dostaly nastepnego dnia najpozniej,a jak polaczysz kilka spraw bedziesz moczyc nogi i chlac winsko np to na bank skoro nie jestes a masz termin @ to dostaniesz x piersi bola tez przed okresem co do mdlosci moze sie z tego strachu wkrecasz

Gość pkz
juz kapalam sie w goracej wodzie i noc.... :( cale zycie mam pecha...:( mam juz tak glupie mysli ze nienawidze sama siebie

Gość pkz
no ale jak to jestmozliwe on mialprezerwatywe nie mial wytrysku byla cala !! czy tylko ja musze miec pecha......

Gość zaloz sobie spirale
nie kapac tyylko same nogi wymoczyc,ale ma byc bardzo bardzo ciepla

Gość zaloz sobie spirale
moim zdaniem sie wkrecasz a na kiedy masz termin @?

Gość zaloz sobie spirale
no to nie panikuj i zrob tak jak napisalam

Gość pkz
ale juz bralam kapiel, czyli nogi tez moczylam podczas kapieli, wzielam tez polopiryne i nic...... temp utrzymuje sie na 36.9 od tygodnia.... dzis 37.0 zachodze juz w siebie, jak to sie moglo stac, przeciez to niemozliwe:(( nie mam sluzu kompletnie sucho. brzuch na dole nie pobolewa :( zadnych pryszczykow.........:(

Gość zaloz sobie spirale
te moczenie nog moze zabrzmi troche staroswiecko chyba dziala tak ze krew z gory :p odplywa do nog na dol wiec i z macicy wiec kapiel ma mniejsza skutecznosc niz samo moczenie,nie wkrecaj sie nie jestem ginekologiem ale wyglada na to ze sama sobie nie pomagasz tym strachem bedzie okej zobaczysz

Gość pkz
ale czy ciaza jest mozliwa??? w moimprzypadku??

Gość zaloz sobie spirale
poza tym ja mam czesto tak ze tez nie mam zadnych pryszczykow brzuch mnie nie boli,czasami i piersi nie bola lub bola i mam @ wiec te objawy sa rozne,i jak napisalam pomysl nad spirala np mozna ja zalozyc na NFZ alew poszukaj w swoim miescie gabinetu ktory to robi,najlepiej zadzwon do NFZ swojego i sie dowiedz gdzie to mozna zrobic,zaklada sie w trakcie miesiaczki na drugi,trzeci dzien

Gość zaloz sobie spirale
moim zdaniem nie,ale wiesz wspolzyjesz to nie ma idealnej metody zawsze te 0.5% istnieje,ale moim zdaniem ty sie sama nakrecasz

Gość kobietazklasą
Tak czytam i po prostu nie wierze:DTy masz jakies urojenia.Poza tym,o ile to prawda w ogole,to powiem Ci,ze jak najszybciej zacznij dbac o Swojego faceta(lozko},bo raz w miesiacu....zacznie szukac babe na boku,a tego chyba nie chcesz,jak juz jej nie ma.Idz do lekarza i sie zabezpiecz,bo co to za zycie sexualne w strachu.W ciazy na pewno nie jestes,a bol piersi moze byc spowodowany przez hormony,albo stres,ktorym zyjesz.Wez sie w garsc kobieto.

Gość a czy to takie trudne ?
Kupić test ciążowy ????????

Gość pkz
mam wstret do seksu!! po 3 porodach.... seks kojarzy mi sie tylko z bolem, ze moge byc w ciazy, teraz to tym bardziej, nigdy tak nie mialam , dodam ze 2 dni po stosunku strasznie bolał mnie lewy jajnik.... mam tak co miesiac wtedy mam najbardziej plodne, chyba jajeczko sie uwalnia... zachodze w siebie nienawidze sie za to jaka jestem i ze teraz musze miec taka sytuacje :((((((((

Gość pkz
test robilam 3 dni temu czyli na 10 dzien po stosunku, wiem za wczesnie ale juz nie moglam wytrzymac

Gość po trzech porodach???
to w koncu po trzech czy po dwoch porodach jestes??

Gość pkz
sorki po dwoch .. nie zobaczylam wpisujac teskt

Gość kobietazklasą
Zamiast sie uzalac,to zrob cos z tym.Zmien podejscie,bo to tkwi w Twoim mozgu,poza tym ,mysle,ze lekarz ginekolog pomoze Ci nauczyc sie obliczac dni plodne.Przeciez nie musisz w te dni uprawiac sex.Wstret bierze sie z leku i to trzeba niwelowac.Porozmawiaj z partnerem,moze wspolna terapia,bo nie jest to normalne.

Gość pkz
tak zrobie, bo naprawde szkoda moich nerwow, lecz mimo to w glowie mam tylko jedno, robilam test pre test wyszla jedna kreska i test kardioline tez jedna ale to bylo 10 dni po stosunku.....

Gość prawictwo pospolite121
dzieci sie same nie robią ..

Gość prawictwo pospolite121
zy stosując prezerwatywy i mąż nie kończy we mnie mogę być w ciąży na pewno nie bedziesz w ciazy .. Szansa na ciaze wynosi 5 % pod warunkiem ze to dobre prezerwatywy typu durex , a nie chinskie

Gość pkz
to byl Durex z nerwow schudlam prwie 2 kg w 5 dni :(

Gość pkz
zrobilam teraz test ciazowy proceto z czuloscia 10 ml. wynik negatywny, czy test mogl sie pomyslic 13 dni po stosunku?