Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smietanka do kawy

WYSZEDŁ MI OKROPNY KOLOR WŁOSÓW JESTEM ZAŁAMANA!

Polecane posty

Gość smietanka do kawy

Miałam bardzo jasniutkie wlosy blond rozjasniane ale z czasem zaczely mi sie wydawac za jasne i postanowilam troche przyciemnic do jasnego blondu lub blondu i wczoraj kupilam farbe z wellaton jasny popielaty blond i wyszly mi srebrne!...na szczescie mialam pod reka jeszcze jeden kolor tej samej firmy tylko jasny blond i zafarbowalam i mam teraz bardzo ciemne wlosy ze srebrnymi i tak akcentami...Boze ja nie wiem co teraz robic pol nocy nie spalam. Nie wiem czy zrobic dekoloryzacje u fryzjera czy rozjasnic do poprzedniego jasnego blondu? Dziewczyny zdazyla wam sie taka wpadka z kolorem? Chodzi mi o blond ze chcialyscie lekko przyciemnic a wyszedl wam zupelnie inny kolor? W moim przypadku ciemny:( prosze o rade co robic...

Gość krętacz blady
machnij se na zielono

Blondy tak wychodzą. Zostaw te włosy bo ci w końcu wypadna.

Gość smietanka do kawy
Ale rozumiecie ze ten kolor co mam nie jest normalny? Jest to bardzo ciemny blond ale ze srebrnymi akcentami moze jescze byloby ok ale te akcenty:o i chcialabym wrocic do blondu tylko nie wiem czy najpierw dekoloryzacja czy rozjasnic

Gość smietanka do kawy
Jest tu ktos?

Gość a co ty myslałas
za popiel jaki wyjdzie , to badziewny odpustowy kolor dla solarin nic juz nie zrobisz musisz pomeczyć się z tym z czasem troche sie wypłucze , nałożyłas dwie farby pod rząd a teraz myslisz o dekoloryzacji ? zapomnij włosy będą ukruszać się w miejscu gdzie do wczoraj miałaś odrost i mozesz zostać z jeżykiem na głowie , podejrzewam ze były to jakies tanie farby ? to tym gorzej zobacz jak laski oszpecają sie popielami http://www.google.pl/imgres?q=popielaty+blond+blog&num=10&um=1&hl=pl&tbo=d&rlz=1C1GTPM_plPL500PL501&biw=853&bih=444&tbm=isch&tbnid=436z_CgitAbNpM:&imgrefurl=http://swiat-swiadomej-blondynki.blog.onet.pl/Schwarzkopf-Palette-Permanent-,2,ID430147518,DA2011-07-01,n&docid=6o9LDSmG9NJ91M&imgurl=http://republika.pl/blog_jl_5011911/7769658/tr/219_014.jpg&w=288&h=448&ei=eE_AUL_kO6Wp4ASF04C4Cw&zoom=1&iact=hc&vpx=4&vpy=-9&dur=2&hovh=280&hovw=180&tx=211&ty=187&sig=107166787658843988372&sqi=2&page=2&tbnh=158&tbnw=108&start=12&ndsp=20&ved=1t:429,r:18,s:0,i:134

Gość iź do dobrego fryzjera
pokaż co sobie zrobiłaś i zapytaj jak ocenia kondycję twych włosów, jeśli już radzę dekoloryzację czyli powrót do naturalnego koloru, prawdopodobnie masz już zniszczone włosy

Gość nie wiem co mam doradzić
po 1 farbie trzeba było iść do fryzjera, po dwóch..hmm... Nie chcę Cię straszyć, ale bądź ostrożna z kolejnymi działaniami. Zniszczone włosy ciężko doprowadzić do formy. Co z tego, że wrócisz do koloru, jak na głowie będzie słoma? Może nie jest tak źle jak oceniasz, może za tydzień, dwa, farba się troszkę zmyje i stonuje? Może lepiej przeczekaj, niech włosy troszkę się zregenerują. Chyba, że znasz DOBREGO fryzjera, z podkreśleniem na dobrego. Bo fryzjer tak czy siak Ci COŚ z włosami zrobi, ale nie chodzi chyba o to, żeby zrobił coś, tylko żeby zrobił dobrze, tak, żeby Ci włosy się nie łamały od dotknięcia.

Gość skoro czeka cię jeżyk
zamiast włosów na głowie, to może sie spotkamy i strzele ci odżywką na czaszke :P i do tego długi ostry sex :> Innego wyjścia nie widze, sperma na wszystko dobra :*