Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 non blonds xxx x

Zna sie ktos na FL Studio?

Polecane posty

Gość 4 non blonds xxx x

Witam! Udalo mi sie zainstalowacna duzego PC fl studio 10 z ASIO, odpalilam dziada, da sie sejvowac kawalki ,ALE nie wiem jak przestawic karte dzwieku. Tego ASIO nawet nie ma na pulpicie. W efekcie caly dzwiek na kompie szlag trafil. Pomozcie mi dobrzy ludzie :-)

Gość 4 non blonds xxx x
Ktos sie wypowie? Sa tu jacys domiorosli producenci ktorym zdarzylo sie nie pojsc dzis do szkoly lub do pracy? Nikt nie zalega w kapciach przed kompem probujac stworzyc bicika? Podnosze!

Gość 4 non blonds xxx x
Ale rympal. To jeszcze w dodatku nie tylko moj komp ale rodzinny. Lapy mi sie oba popsuly i chcialam cos potworzyc na pececie. A to goowno, dzwiek odjelo a ja nie wiem jak nastawic soundcard. Swoja droga to troche siupa ze niby sklejam dzwieki i sie ludzie ciesza, bawia i kreca doopa a ja nie wiem jak skonfigorowac karte dzwieku. No bo zawsze byl w poblizu jakis przystojny kolega DJ ktory mi wszystko skonfigurowal a teraz mam nowego faceta ktory nie lubi miec konkurencji i sie musze z karta dzwieku sama meczyc. I nie tylko z karta. Ja chce do domu! Pomoze ktos?

Gość 4 non blonds xxx x
Moim marzeniem jest kupno nagrywarki do plyt analogowych i posiadanie swojego wlasnego labela. Ale najpierw chce miec MPC oraz Virusa TI Snow. Na milion procent bede to miala, ale niekoniecznie wkrotce. Niech mi ktos pomoze z ta karta dzwieku! HAAAA LOOOO!! UP!!!

Gość 4 non blonds xxx x
Probowalam przestawic to w audio options na FL ale nie idzie. Mam na pulpicie ASIO pdf z instrukcja ale nie moge znalezc wlasciwej ikonki ASIO. O co w tym chodzi? Moze cos sie zle zainstalowalo? Pomozcie!

Gość 4 non blonds xxx x
Jakbym zatytulowala temat " gole cyce" to by zaraz 500 osob weszlo i ktos by sie znalazl kto by mi byl w stanie pomoc. No nie?

Gość 4 non blonds xxx x
Ja juz nawert wiem krok po kroku jak sie zakrecic w branzy muzycznej. Mam plana hi hi hi. Ale nie wazne. Jest tam kto??? ??? ???

Gość 4 non blonds xxx x
upupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupu !

Gość 4 non blonds xxx x
Juz wiem, nie zainstalowalam ASIO tylko manual. Bladze jak slepy w ciemnosciach, ale instaluje teraz ASIO i bede kombinowac. Dzieki kurrrde za pomoc. Tylko cyce wam w glowach. Poracha.

Gość dziecko idz sie leczyc
gadanie do siebie samej to zly objaw

Gość 4 non blonds xxx x
To pogadaj ze mna! Przynajmniej nie zmieniam pomaranczowych nickow zeby bylo ze ktos inny ze mna gada!

Gość 4 non blonds xxx x
Nawet oleje ten ASIO DRIVER zeby tylko pogadac z czlowiekiem. Jakie masz marzenia? Pogadamy?

Gość 4 non blonds xxx x
No dawaj! Nie gryziemy chyba ze bardzo chcesz.

Gość 4 non blonds xxx x
HAAA AA AA L OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Gość 4 non blonds xxx x
Najbardziej przeyebane jest to, ze ten zasrany pecet jest po holendersku. Za wysokie progi i tyle.