Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjhtyutyjug

Obfity wytrysk u mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość fjhtyutyjug

Kiedyś podczas seksu z moją dziewczyną ( 17 lat ) zauważyłem że podczas posuwania jej i pieszczenia palcami okolic łechtaczki po jakimś czasie miała wytrysk znany jako squirting. Od tamtej pory praktycznie regularnie podczas stosunków często miała wytrysk raz m-ocny raz słaby ale zawsze w granicach "normy" i 100% panowania nad tym wszystkim. Ale ostatnio stało się coś niesamowitego. Podczas seksu dostała takiego wytrysku że nie wiedzieliśmy co się dzieje, dosłownie lało i tryskało z cipki jak z węża strażackiego na wszystkie strony, obfite grube strumienie nawet kiedy przestałem ją pieścić ona przez moment jeszcze tryskała gryząc przy tym pościel :) Dosłownie zalała całe łóżku które było przemoczone musiała wytrysnąć tego dobre 2 litry. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego miała taki obfity wytrysk przy czym jej orgazm trwał bodajże 15-25sek ?

Gość u mojej mniej
leci jej taka niewielka strużka tak przez ok 3-4 sek w sumie tak z 1/3 szklanki

Gość ludzki przedmiot
Jest gorącą kobietą. Ciesz się, bo mało takich dziewczyn.:( Mam nadzieję, że zlizałeś całą wydzielinę?:( Bo jakbyś nie wiedział, to to się zlizuje.:(

Gość fjhtyutyjug
Wręcz przeciwnie, temat seksu dla niej do nie dawna to był tabu. Uprawiała raz seks z chłopakiem w którym była zabujana na maxa ale niewspomina tego dobrze. Ja mam 24 lata i jesteśmy razem parę miesięcy a od trzech uprawiamy regularnie seks w każdej pozycji i praktycznie wszystko prócz loda bo ona do tego jeszcze nie dojrzała i nie chce tego robić. Zawsze gada mi że jest jej ze mną bosko i wariuje podczas seksu ze mną z rozkoszy.

Gość doświadczony przez życie
A mi wygląda po prostu na to, że ona się zsikała ze szczęścia. Na przyszłość powinna przed stosunkiem nie pićza wiele i pójść do toalety opróżnić pęcherz.