Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saalell

Czy kobieta to jedynie machina zyskowa umiejąca tworzyć obraz poszkodowanej?

Polecane posty

Gość Saalell

Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, zapewnienia im godnego zycia, stawiają mezczyznom oczekiwania, chcą pasji, ambicji, aspiracji życiowych, kreatywnosci, zaradnosci, zamożnosci, opieki partnera, narzucają swoje reguły, chcą by mezczyzna dostosowal sie do nich, mial odpowiednie podejscie, a najlepsze że nazywają to miłoscią, tylko że jest to jednostronność polegajaca na tym że kobieta chce aby mezczyzna byl takim jak jej wygodnie, bo kolejna zyskowa strategia kobieca brzmi tak: "Nie jestes mężczyzną", chcą byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, zapraszanie do kin, drinki. Czyli kazda to dziwka, twoja dziewczyna i matka. Kazda kobieta to dziwka - dlaczego zadna niezaoferuje sexu w kamerce lub na żywo tak poprostu? bo jest nastawiona ze mezczyzna podejmie wysiłek aby zdobyc sex np słynne romantyczności, jakby zaoferowała sex, niemusialby sie starac. Dlatego też kobiety mieszają mezczyzn z błotem gdy wyjawiają bezposrednio swe potrzeby.

Gość Jajeczna Kamilla
nie masz ochoty poruszyc tematu meskich dziwek? miałabym sporo do powiedzienia

Gość Saalell
słyszałem o meskiej dziwce która zaprowadzili do rozmów w toku

Gość zawiedziony1410
Mnie żadna kobieta której "wyjawiłem bezpośrednio swoje potrzeby" nie "zmieszała z błotem", może nie znasz granic tego co jest dopuszczalne w ramach różnych relacji.

Gość ja........
sa dziewczyny i takie i takie. Normalne tez sa. Mysle ze ja jestem ok zona, przynajmniej sie staram, wiadomo nikt nie jest idealem ale napewno nie wymagam od niego wygodnego zycia, pieniedzy, pieniedzy, pieniedzy. Chce zeby mnie kochal, byl wierny, uczciwy i troszczyl sie o mnie w tym sensie ze jesli mam problem zeby mnie wysluchal, pocieszyl i wspolnie cos pomyslec. Chyba na Twojej drodze pojawila sie materialistka albo Ty niezle zarabiasz i wrecz potykasz sie o takie laski, ktore lubia Twoje dobra materialne.