Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silnie zszokowana żona

Mąż mi zrobił karczemną awanturę!

Polecane posty

Moja siostra i szwagier mieszkają z moimi rodzicami. Ja z mężem mamy własne mieszkanie. Siostra ze szwagrem zaprosili nas, byśmy przyszli do nich i rodziców na Sylwestera. I mój mąż mówi, że lepiej niech oni do nas przyjdą bo o ile kilka kieliszków przy teściach może wypić to upić, byłoby mu się głupio i niezręcznie. No i ja to powtórzyłam siostrze, zapraszając ich do nas. I mój małżonek wpadł w szał. DOSŁOWNIE. Z trzaskaniem drzwiami, wyzywaniem mnie od debilek i idiotek bo śmiałam powiedzieć siostrze, że on się wstydzi upić przy moich rodzicach. Że zrobiłam z niego (cytuję) pizdę. Normalnie jestem w szoku. Czy to na prawdę powód do takiego zachowania? Nie uważam, bym zrobiła coś złego. A już na pewno nie zasłużyłam na obelgi, dzikie wrzaski, trzaskanie drzwiami i wyrywanie mi słuchawek z uszu (jak po 45 minutach słuchania jego krzyków i obraźliwych słów miałam dość). Dodam, że mąż ma 30 lat i myślałam, że już wyrósł z takich szczeniackich kompleksów - co kumple pomyślą. :O

no nie powinnaś moim zdaniem mówić siostrze, że mąż wstydzi się upić. Mogłaś powiedzieć, że będziecie się czuli swobodniej beż dozoru rodziców :) Też bym się głupio poczuła jakby moja połówka powiedziała komuś z rodziny, że wstydzę się upić.

Gość Kratkostajny
jesteś papla i za to płacisz

Gość zapytanie numer 1
ona papla? chyba zartujecie. maz przesadził i to grubo.

Gość Kratkostajny
jak każda baba powtórzyła jak przedszkolak

Gość kolo-mola...
a ja na miejscu meza tez bym sie wkurzyl, ciote z niego zrobilas, mieczaka, powinnas go przeprosic!

Gość Kratkostajny
i wszystko na temat

Gość ixyyyyyyyyyyy
musialas siostrze WSZYSTKO powtorzyc? nie moglas sie powstrzymac przed osmieszeniem meza? nie dziwie mu sie, i pisze to jako kobieta, tez bym zrobila awanture

Gość wyhamujcie oboje
ty nie powinnaś paplać wszystkiego a mąż nie powinien się aż tak pienić z byle gówna

Gość nie powinnaś tego mówić
ale reakcja męża świadczy o tym, że ma problem z alkoholem i już teraz planuje się upić i tylko czeka na okazję!

Gość vin80
Ale masz męża - gratuluję. Jakiś zakompleksiony furiat dostający małpiego rozumu po alkoholu - rewelacja :)

Gość sfsg
moim zdaniem jest tak: moglaś o tym powiedzieć siostrze spoko ale po co mowilaś mężowi ze jej o tym powiedzialaś? też w sumie by misie niemilo zrobilo ale twoj mąż przesadził z reakcją no bo bez przesady...

Nie powiedziałam siostrze słowo w słowo. Powiedziałam (cytuję): "M. będzie się krępował upić przy rodzicach, lepiej Wy przyjdźcie do nas, będzie swobodniej." Nie powiedziałam, że się wstydzi, że się boi moich rodziców czy coś. Uważam, że facet bez kompleksów nigdy nie odebrałby tego jako atak na jego męskie ego. Bo dla mnie to zachowanie jak gówniarza z podstawówki... będę kaszlał i się dusił ale spalę tego papierosa by chłopaki nie pomyśleli, że jestem gorszy.

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie wierze, ze nie widzisz nic zlego w tym co powiedzialas :o

Gość julkaet
to, ze ty uwazasz ze nic zlego nie zrobilas,nie oznacza ze twojemu mezowi nie moglo to sprawic przykrosci. Pomysl zanim cos powiesz, mial prawo tak zareagowac, aczkolwiek moze nie tak agresywnie.