Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytacznikforumowiasty25lat

Mam bardzo silny tradzik - co sadzicie ?

Polecane posty

Gość Czytacznikforumowiasty25lat

Moja twarz pokryta jest pryszczami . Czolo pelne pojedynczych krost rozproszonych nieregularnia , poliki to juz silne skupisko wiekszych rozmiarow wypryskow. podobnie okolice nosa i podbrodek. Co sadzicie ?

Gość Ruda z Wyboru
dermatolog.... albo chociaż afronis z apteki na początek. tylko uważaj nie przedobrzyj bo ten płyn bardzo wysusza. I niech cie nie zniechęca bardzo niska cena, jest naprawdę skuteczny. Mniej niż dyszka.

Gość jsdasdaasa
polecam ci mycie mydłęm naturalnym z nanosrebrem za 5zł i pocieraj twarz cebula-to naturalny antybiotyk u mnei sie super sprawdzialo do tego zazywam cynk w tabletkach-taki za 4zł te 3 rzeczy sprawily ze mam syper cere a o cebuli poczytasz na necie wpisz tylko cebula na tradzik

Gość .zmartwiona mama.
tylko sznur na łeb- nikt cie nie zechce

Gość golussska
uważam że nie działaj z cebulą, wszystkie te naturalne sposoby są gówno warte, skontaktuj sie z LEKARZEM nic na własną reke, ja najpierw stosowałam domowe metody- tragedia pozniej kosmetyczka- coś lepiej ale mała poprAWA później dermatolog- antybiotyki na recepte, odpowiednio dobrała mi kosmetyki i masc na recepte duac... rewelacja, raz w miesiacu wizyta za 150zł, duac to była cena 36zł, masc zrobiona dla mnie specjalnie w aptece to 7,50zł, żel do mycia twarzy który mi poleciła to cetaphil za 40zł, i jakiś krem nawilżający ja mam też z cetaphil za około 30/40zl

Gość jsdasdaasa
gówno prawda poczytajcie o cebuli mnoswto osob leczylo sie dorgimi lekami od demratologa i nic nei pomagało a po zwyklej cebulu buzia idealna