Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esssema1000

ZNOW SWIETA I ZNOW PYTANIA kiedy dzieci??????????

Polecane posty

Gość esssema1000

Jaj ja nie lubie, przy stole gadki, zyczenia .. duzooo dzieciiiiiii masakra jakas zawsze sie wykrecalam za rok za dwa, mam juz 38lat , jak myslicie powiedziec ze nie bedziemy miec?

Ja bym nie mowila, jest to twoja prywatna osobista sprawa, i nie masz obowiazku nikogo o tym informowac Takie pytania zbywala bym milczeniem, to jasno by dawalo do zrozumienia ze odpowiedzi nie uslyszą Jakies tlumaczenia, wdawania sie w dyskusje są zbedne bo tylko nakrecają widownie :o

Gość Podobnie
e tam, nic nie mówcie. U nas było gorzej bo chceliśmy mieć dzieci a nie mogliśmy i ciągle były pytania, i raz coś we mnie pękło i się poryczałam przy rodzinnym stole - i to była ostatnia impreza z niewygodnymi pytaniami

Gość esssema1000
nic nie mowic , glupio jak ktos pyta.. wiesz i to co roku juz chyba odwaze sie i powiem nie chce dzieci nie planuje ale bedzie jazda i gadanie, typu kto ci szklaneke poda itp ahahhahaha

Gość taką starą pytaja kiedy dzieci
:D

Gość czas na wnuki stara dupo
:

Gość Kiedy dzieci?????
Jak Bóg da :D.

Gość 9 mcy__________
No dziwna ta Twoja rodzina... w tym wieku ????????

Gość albabetaomega
odpowiedz, ze może nie będzie ci się chciało pić;) Ja bym powiedziała prawdę. Niech się odczepią. U mnie też przy każdej okazji składali życzenia dużo dzieci, a wiedzieli, że mamy problemy z zajściem. To był gwóźdź do trumny jak to słyszałam. I to najbliższa rodzina męża, która o problemach wiedziała. Tak to jest jak ktoś nie ma taktu ani wyczucia.

Gość rororrr
Znak kobietę,która w wieku ok 30 -40 dwukrotnie usuneła ciążę, tez nie chciła miec dzieci, no ale szaleńcze życie szybko się skończyło, zawsze się kończy, w wieku ok 60 był owielkie przebudzenie i wieeeelki płacz. 3 razy nowotwor (jajniki, pierś, mózg) przez które musiała przejść SAMA, był płacz kiedy siotrzenica tłumaczyła lekarzowi "ona nie ma bliskiej rodziny" bo nie ma mimo,że nachalnie interesowała się siostrzęcami...

jabym powiedziała ze to moja sprawa. Moze wcale nie planuje bo mam inne priorytety. A jakby szczekali to bym więcej poprostu na wigilie nie poszła. Osobiscie sie staramy z mężem bo ja mam problemy z owulacją, młodzi jestesmy półtora roku po slubie niecałe nawet i nikt jeszcze nie pyta. Ale jak zaczną to im skutecznie morde zamkne. Szczególnie od strony meża są baaaardzo chamscy i nietaktowni.

Gość sikssssaaaaa
albo odpowoiadaj do 40 moge jescze 10 sztuk narodzic

Gość odpowiedz im tak
no co wy, za młodzi jesteśmy, przyjdzie czas, przyjdą dzieci :)

Gość doda smrodasaaa
coza rodzine masz

Gość ferferferf
Krótko i na temat: Będzie widać twój wiek po tobie, ludzie przestaną pytać, i będzie ci tego brakowało. :D

Gość alicja66 wawa3
kiedy wnuczki robicie?

Gość zaczynam doceniać rodzinę
swoją i męża, bo to wyjątki... Nikt nas nachalnie nie pytał o dzieci, nie naciskał. Mamy dwoje dzieci, z których rodzina się cieszy, ale dopytywania się nie było... uff:)