Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka3334

pieszczoty piersi

Polecane posty

Gość kamilka3334

mam dwa nieco może dziwne pytania dotyczące pieszczot piersi i brodawek - czy ich duża ilość jest niebezpieczna? Czy może uzależniać, albo prowadzić do pojawienia się mleka? Praktycznie co wieczór mój chłopak pieści moje piersi przez 2-3 godziny - leżymy sobie oglądamy jakiś film i on cały czas to robi, nie chodzi nawet o jakieś podniecenie, obojgu nam to po prostu sprawia przyjemność i odpręża. Ostatnio jednak zauważyłam, że często mi tego brakuje, łapię się na tym że sama ich często dotykam itd.

Gość ania;;;;
bardzo dobrze cię rozumiem, bo też uwielbiałam kiedy chłopak mi pieścił piersi, a teraz kiedy się z nim rozstałam strasznie mi tego brakuje, jesli oboje to lubicie to w czym masz problem?jesteś szczęściarą:P

Gość kamilka3334
chodzi o to czy nie pojawi się mleko, byłoby bardzo dziwnie... poza tym właśnie o to chodzi, że czasem w dziwnych sytuacjach odczuwam brak tych pieszczot, czy to jest jakieś uzależnienie, najchętniej cały czas...

Gość ania;;;;
mozesz byc spokojna, mleko napewno ci się nie pojawi bo niby skąd???:P, ja przynajmniej o takim przypadku nie słyszałam:), naprawdę ci zazdroszczę bo mi tego bardzo brakuje a poki co na nowego partnera nie mam szans...

Gość czy dla kobiet
"mam dwa nieco może dziwne pytania dotyczące pieszczot piersi i brodawek - czy ich duża ilość jest niebezpieczna?" duża ilość piersi nikomu nie zaszkodziła jeszcze