Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos pomoze ?

lub doradzi ... jajniki i okres

Polecane posty

Gość moze ktos pomoze ?

od 2ch miesiecy mam problem z miesiaczka. nie jest regularna plus powinnam ja miec jak zawsze 7 dni a od 2 miesiecy mam ja tylko 3 plus nie jest az tak obfita i strasznie boli mnie prawy jajnik. do ginekologa mam wizyte zapisana za 2 tyg ale teraz moze ktos mi podpowie moze ktos mial podobnie i moze mial torbielke alebo inne swinstwo ?

Gość moze ktos pomoze ?
jezeli to pomoze to nie zabezpieczamy sie z partnerem ale nie sadze aby to byla coaza bo nie mam zadnych innych objaw.

Gość moze ktos pomoze ?
do tego biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie

Gość do autorki topiccu
''zawsze 7 dni a od 2 miesiecy mam ja tylko 3 plus nie jest az tak obfita i strasznie boli mnie prawy jajnik. '' prawdopodobnie jestes w ciazy ja mam torbiele i nadzerke a mimo wszystko miesiaczka jest normalna

Gość moze ktos pomoze ?
speprzaj podszywie ! nie zycze ci takich bolow jakie ja mam dzieciaku

Gość moze ktos pomoze ?
do tego ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość moze ktos pomoze ?
oj znow sie ktos podzywa ... dajcie sobie spokoj. tak myslisz ale nie mam zadnych innych objaw. jutro zrobie test dla swietego spokoju... hmm myslalam ze po torbielu moga sie dziac takie rzeczy- tak slyszalam i sie wystraszylam.

Gość moze ktos pomoze ?
ostatni test kupiony w księgarni był bardzo trudny i odpowiedziałam tylko na dwa pytania :(

Gość susususasa
może to od stresu? Ja od jakichs 2 miesięcy miałam dużo stresow i okresu nie mam od tego czasu, miałam robione usg i okazało się wszystko w porządku. :) chociaż gin powiedzial, że w najbliższym czasie raczej okresu nie dostanę.

Gość do autorki topiccu
przy torbielu boli jajnik i wystepuje plamienie nie zwiazane z miesiaczka

Gość moze ktos pomoze ?
stres hmmm mozliwe chciaz nie mam tkich stresow narazie ... ojoj przez najblizszy czas to nie jest nic powaznego ?

Gość moze ktos pomoze ?
do autorki topiku- aha martwie sie tym bo tak nigdy nie mialam. zdazalo sie ze miesiaczka przyszla 2 dni + lub - ale zawsze trwala 7 dni teraz miesiaczke dostalam po 21 dniach i trwala doslownie 2/3 dni i brudy i tyle z niej. pierwszy dzien taka obfitsza a potem juz mniej. mam powiekszony ten prawy jajnik ale mie duzo gincio o tym wie i powiedzial zeby sie nie martwic ze wszystko jest ksiazkowe

Gość ja obstawiam
policystyzne jajniki. Ja tez zawsze miałą długie bolesne jak cholera miesiaczki, teraz są krótsze i mniej. Ból jajników to standard przy tym.

co wedlug Ciebie oznacza nieregularny okres? roznica miedzy jednym a drugim wynosi 14 dni?

Gość moze ktos pomoze ?
glupie pytanie zawsze mialam miesiaczke co 28 dni i czulam ze ja dostane. teraz 3 tyg przed ta miesiaczka bolamy mnie piersi i nie moglam dotknac sutek byly napompowane. podbrzusze tez bolalo i ''okres'' przyszedl zamiast 3 to 30 i trwal tylko do poniedzialku po we wtorek i srode i dzisiaj mam tylko brudy brazowe. moja miesiacza zazwyczaj trwa 7 dni i pierwsze 2 dni sa bardzo obfite a potem juz normalna. teraz bylo inaczej. poprzednia miesiaczka trwala 4 dni slaba 1 dzien przerwy nic i na drugi dzien lekkie brudy. martwie sie niestety do gina mam za 2 tyg.

nie, to wcale nie glupie pytanie, masz regularny okres dziewczyno! ja bym sie niczego specjalnego nie doszukiwala.. wedlug mnie nie masz sie czym martwic

Gość moze ktos pomoze ?
poczytaj ze zrozumieniem .... od 2 miesiecy nie jest regularna rozumiesz pierwsza pojawila sie po 24 dniach a ta po 21 dniach od ostatniej zawsze moja miesiaczka byla co 28 dni. trwala 7 dni 3 OBFITE reszta normalna. w tym momecie moja miesiaczka trwa 2/3 dni jeden dzien wsumie obfity drugi mnie i potem juz nic tylko brudy - mysle ze to nie jest normalne a przy tym straszny bol jajnika prawego.

potrafie czytac ze zrozumieniem, ale Ty chyba nie! mowie Ci ze masz regularna! nieregularna bylaby wtedy kiedy pierwsza trwala by powiedzmy 21 a druga 35 (14 dni roznicy miedzy jedna a druga) o o Widocznie Twoj cykl wynosi teraz od 21 do 28 dni - gdzie Ty tu widzisz cykl nieregularny? o o to ze kiedys mialas 7 dni krwawienia nie oznacza ze do konca zycia bedziesz taki miala o o na temat bolu jajnika sie nie wypowiadam, bo to moze byc cos calkiem normalnego - mnie tez boli i nic na nim nie mam