Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość djsfbdsjfmndsmf
autorka nie jest kobieta z jajem jak tu jedna napisala tylko zwykla szmata!!!zemsta nie zemsta,ale to jest kradziez i niewazne,ze to poszlo na psy... a teraz szuka poklasku,ze dobrze zrobila...widocznie nie kochalas tego faceta skoro chcialas sie mscic.mam nadzieje,ze Twoj ex zalatwi to tak,ze pozalujesz

hm .......... Przecież to widać, że ta osoba jest niedojrzałą emocjonalnie, takie osoby potrzebują przyklaśnięcia nawet jak źle robią. Autorko dużo lepsza zemsta by byłą, jakbyś mu nie okazała, że Cię to dotknęło. Podejrzewam, że bardziej by się tym przejął. Teraz ma Cię za złodziejkę i cieszy się, że podjął słuszną decyzję. Gdybyś zachowała dla siebie jak mocno Cie to dotknęło czułby się gorzej, i miał zgryz czy na pewno podjął dobrą decyzję, porzucając kobietę, która w takiej sytuacji zachowała się z klasą.

Gość veronica spicata
Eleno pozdrowienia dla Ciebie i do zobaczenia na innych topikach :). Lubię pisać Twoje wpisy :). hm - jesteś pewnie facecikiem, który nie raz zostawił kobietkę :). Oczywiście odejście bez powiedzenia nawet "pocałuj mnie w d...' po wielu wspólnych latach, jest ok. Zabranie połowy mebli, podczas gdy mieszkało się n krzywy ryj u kogoś, nie placilo swiadczen i mialo zarcie za darmo (za wszystko placilam ja), tez jest ok. Ale malutki odwecik - już nie :). On, przede wszystkim on nie jest uczciwy. A wy wsiadacie na mnie :). Dlaczego? Dlatego że macie jego mentalność :). Wiele wpoisów jest stworzonych przez facetów, takich samych tchórzy i krętaczy jak on, oraz panienek o mentalności jego byłej, a zarazem obecnej miłości :). Trz esiecie dupami na myśl że ktoś mógłby opróżnić konto waszemu misiaczkowi i kto wtedy da wam na waciki? :D. Ruszyć tłuste dupska do roboty, a nie sie bulwersować :D. Katoliczką nie jestem, ślub miał być cywilny analfabeto, który myśli, że jak ślub, to tylko koscielny może być :D.

Gość tez babaaaaa
WomanInTheFog - ales ty glupia .Tak bedzie szaty rwal z zalu i wyrzutow .Tak tak.On juz od roku grzmocil ex i w dupie mial wyrzuty sumenia.Jestes taka pusta kobito, jak butelka po piwie wypitym

Gość veronica spicata
On wie, że dla mnie to jest definitywny koniec i właśnie tym zachowaniem pokazałam mu, że mam go już gdzieś. Przyszli do mnie z pretensjami i było po nim widać jak go boli, że ja mam gdzieś i jego i to co mi zrobił. Nawet mi na odchodne powiedział, że nie widzi u mnie żalu po tym jak odszedł :). Nie, bo zemsta mnie uzdrowiła :). To jego boli, nie mnie :).

Gość veronica spicata
Też baba, o jak dobrze, że jeszcze ktoś uświadomił zamgloną o poziomie jej zidiocenia :). Ale to pewnie taka mentalność. Wyrwała zajętego faceta, tylko trafiła na frajerkę która nie potrafiła sie odgryźć i teraz trzęsie tłustą dupą, że jak ta przeczyta mój wątek, to sie zrewanżuje :D.

Gość jukijuoujytr
Przez 6 lat zgdzalas sie na ten nieuczciwy uklad jak rozumiem??Pewnie dlatego,ze chcialas zeby tylko byl z toba,niewazne na jakich warunkach ?to doskonale wiedzialas,ze to nie milosc z jego strony!bylas tylko lekarstwem na rany zadane przez poprzednia dziewczyne!eh... ale zlodziejstwo pozostanie zlodziejstwem!!!NIC TEGO NIE ZMIENI

Gość veronica spicata
A poza tym to wszystkie krytykantki i krytykanci nie przeczytali uważnie mojego pierwszego wpisu albo go nie zrozumieli i piszą oburzeni :D.

Mam w głębokim poważaniu pieniądze osoby, z którą się spotykam. Więc proszę bez takich insynuacji, nie znasz mnie, nie wiesz jak postępuję w życiu to nie oceniaj. Ciebie można oceniać, bo sama pokazałaś czym się kierujesz w życiu i sama założyłaś watek, więc godzisz się na ocenę Twojego postępowania. Skoro tak Ci dobrze z tym co zrobiłaś, to po co nie mając już argumentów przemawiających za Twoim postępowaniem, zaczynasz obrażać innych?

Gość veronica spicata
juki... czytaj ze zrozumieniem analfabetko :D. On był rok po zerwaniu :). Pomogłam mu, ale to on po jakimś czasie zaproponował mi związek i oto on chciał być ze mną :). To nie był chory układ, ale każdy mierzy swoja miarą, ty pewnie w takim tkwisz i się plujesz tutaj :).

Gość hm ..........
Widzisz i tym się różnimy, że ja cię nie obrażam bo określenie złodziejka w kontekście przedstawionej sytuacji jest jak najbardziej uprawnione :) Napisałem, że nie oceniam tego co on zrobił bo być może jest to bardziej złożone niż nam się wydaje. Oceniam to co ty zrobiłaś. Czy on cię zmuszał do łożenia na niego, utrzymywania, niańczenia, wspierani czy robiłaś to z własnej woli? a może chciałaś go osaczyć? czyli kobieta bluszcz. Dwoje dojrzałych ludzi powinno dogadać się co do wzajemnych relacji i nic w tym złego. Zrobiłaś coś w tym kierunku by pomiędzy Wasze relacje dałoby się zmieścić znak równości ? co do onego analfabety obawiam się, że bliżej tobie do tego określenia :) bo staram się czytać ze zrozumieniem :)

Gość jukijuoujytr
CZYTAM ZE ZROZUMIENIEM:NIE PLACIL ZA MIESZKANIE,ZA JEDZENIE ITP???TO OBJAW MILOSCI???wykorzystywal cie!i nie obrazaj mnie ,troche kultury,plujesz jadem na kilometr

Gość veronica spicata
Zamglona - ależ ty hjesteś durna, matko jedyna :D. Oceniać to można czyjeś zachowanie a nie kogoś :D. I tak ja mam prawo oceniać twoje zachowaniem jak ty moje :D. I swoimi wpisami dałaś wyraz swojej postawie, która brzmi: jeśli zostawił cię facet, to nie podskakuj, bo jego nowa ukochana musi spac spkojnie ze ani on ani jego pieniązki nie znikną i będzie zabezpieczona :D. Tak tak miłe panie :D. Ja grosza dla siebie nie wzięłam, ale wy sie oburzacie, bo jesteście bezrobotne albo zarabiacie grosze i dupami trzęsiecie jak wam 2 zl z konta zejdzie i misio wam nic nie da :D

Gość jukijuoujytr
i jestem kobieta,od 24 lat w udanym i PARTNERSKIM zwiazku,dziewczynko

Gość swietnie, naprawde!
super zrobilas Autorko!:) bo: po 1. po 6 latach nalezaly Ci sie jakies wyjasnienia, rozmowa, wsparcie.. po prostu przyjacielskie pozegnanie, zwlaszcza ze mu pomoglas na poczatku... po 2. skoro to on odszedl do tamtej to powinien miec chociaz jakies wyrzuty sumienia, i chociaz zostawic Ci juz te meble, a nie rozliczac sie z kazdej zlotowki. zwlaszcza, ze skoro mieszkal u Ciebie i jadl za Twoje.. mozna powiedziec, ze odlozyl ta kase dzieki Tobie a Ty w koncu nie wzielas kasy dla siebie, poszla na dobry cel. zwierzaki w schronisku maja kiepskie warunki, nie maja co jesc i cierpia, a Ty im pomoglas. on by wydal kase na atrakcje dla swojej panienki, a tak pomoglas wielu zwierzakom :) kazda kobieta powinna robic cos takiego, kiedy facet ja oszuka :) w ogole swietny pomysl, naprawde :) super jestes, trzymaj sie i badz szczesliwa, widac ze dobra babka z Ciebie :)

Gość hm ..........
Jeszcze jedno, podobno masz wiedzę i wykształcenie.... podobno ...... więc zdajesz sobie sprawę, że używanie w dyskusji obraźliwych określeń wobec innych świadczy o braku argumentów bo dyskusję prowadzi się ad rem, a nie ad personam, Obawiam się, ze mimo całej twojej wiedzy pewnie tego nie zrozumiesz :)

Gość jukijuoujytr
nie wrzucaj wszystkich do jednego wora,nie kazda wiaze sie na takich chorych zasadach z mezczyzna jak ty i jest jego sponsorka!!!sa na tym swiecie porzadni mezczyzni ,a wiekszosc kobiet pracuje.

Gość hm ..........
"swietnie, naprawde!" a co w takim razie powinien robić facet??? :P

Gość mentaI cut
dlatego właśnie nie lubię miłośniczek psów, bo mają zryte berety

Niech będzie, ze dla Ciebie jestem "durną babą". Wyraziłam swoje zdanie w tym temacie i tyle. Widać nie można tu liczyć na żadną merytoryczną dyskusję popartą argumentami, tylko na obrażanie i wyzwiska. Jeśli jest Ci ok z tym co zrobiłaś, to Twoja sprawa.

Gość hm ..........
Dziwne jest natomiast jedno odpowiedz mi złodziejko na to pytanie: skoro cały czas ty go utrzymywałaś inwestowałaś krocie i takie tam.... on dał ci dostęp do konta...... jak myślisz po co ? czy nie aby po to by partycypować w kosztach waszego jeszcze wtedy związku ? Czy korzystałaś z niego przeznaczając pieniądze na wspólne wydatki?

Gość jukijuoujytr
a w ogole to moze powinny palic im samochody,ciac twarz zyletka,itp itd!!!!dziewczyny czy wy aby normalne jestescie???

Gość jukijuoujytr
autorka sie mota w zeznaniach

Gość swietnie, naprawde!
hehe no jak to co? jesli kobieta postapilaby z facetem tak, jak facet postapil z Autorka, to facet tez ma prawo do zemsty :) zwlaszcza, ze nie oszukujmy sie, Autorka nie zrobila nic zlego. pasozytowal na niej a swoje pieniazki sobie odkladal. w dodatku po 6 latach rozstac sie w taki sposob? gdyby Autorka wziela kase dla siebie tez bym ja zrozumiala. ale nie wziela, dala kase na dobry cel. cos w tym zlego?

Gość swietnie, naprawde!
jukijuoujytr -> ale jakie samochody, jakie zyletka? no chyba nie powiesz, ze facet postapil w porzadku? ja rozumiem, mogl spotkac tamta, mogl chciec sie rozstac. ale czy nie powinien z Autorka normalnie porozmawiac? przeprosic, wytlumaczyc, wesprzec? przez 6 lat mieszkal u niej, jadl za jej kase, itd. a w tym czasie odkladal kase na swoim koncie. ot po prostu Autorka wziela co jej, i to nie dla siebie a dla biednych zwierzat.

swietnie, naprawde! Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz :P To oczywiste, że jakby facet tak postąpił, to zostałby tu zjechany jak pies, bo przecież ona zachowała się uczciwie i nie chciała go oszukiwać. Mało tu takich tematów? Zawsze jest doradzane aby zostawiły jak nie kochają póki nie jest za późno.

Gość hm ..........
"swietnie, naprawde!" czytaj proszę ze zrozumieniem :)

Gość hm ..........
"swietnie, naprawde!" wiesz co to jest schizofrenia ?

Gość jukijuoujytr
swietnie - przeczytaj wszystkie moje wpisy!!!napislalam,ze postapil nieuczciwie!!!i to nieraz!ale to nie usprawiedliwia zlodziejstwa!rownie dobrze mozna spalic samochod lub pociac twarz zyletka,moze ?to tez przeciez bedzie zemsta