Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość suukces
od tych zebrakow, nie martw sie, nie zasluguja na spluniecie te malpie ruchacze, instynkt nimi rzadzi, zwykly seksualny instynkt, my kobiety myslimy sercem, poswiecamy sie, rodzimy w bolach a te zwierzatka szukaja innych malpek z wielka czerwona dupa do zaruchania. Dlatego jestem zawsze za tymi biednymi kobietami, jedyne co mozemy zrobic to zemsta, bo coz wiecej ? Ruchac sie jak te malpy ?

Gość hm ..........
Rzadkość by ktoś miał odwagę pokazać się, doceniam :) W-cielko tajemniczej urody :)

Gość hm ..........
Tak, ale oczywiście sądownie.

przepadlo klepadlo - nie cofnie sie przelewu i cale szczescie. Moze pomarzyc, ze tam byly te pieniadze . Mam nadzieje, ze przyjada paczki z Royal , Eucanuba i wiele innych smakolykow .No i smakowite kosteczki do pogryzania .A i jakies witaminki . leki sie przydadza. Smacznego psiaki, a ex musi zagryzc zeby , ze kosc (17600 zlociszy polskich )nawet nie powachala .Omsknelo sie .

Gość suukces
od tych zebrakow, nie martw sie, nie zasluguja na spluniecie te malpie ruchacze, instynkt nimi rzadzi, zwykly seksualny instynkt, my kobiety myslimy sercem, poswiecamy sie, rodzimy w bolach a te zwierzatka szukaja innych malpek z wielka czerwona d**a do zaruchania. Dlatego jestem zawsze za tymi biednymi kobietami, jedyne co mozemy zrobic to zemsta, bo coz wiecej ? Ruchac sie jak te malpy ?

Gość swój swojemu da
suka dała kasę na psy i merda na forum zadowolonym ogonkiem

Gość jukijuoujytr
jak oni takie malpy sa to po jaka cholere wiekszosc kobiet tak desperacko chce tworzyc zwiazki/z byle kim ,byle jakie ,tylko zeby faceta miec?zenada!poza tym ,kto im kaze wszystko poswiecac itp ,itd?zwiazek to partnerstwo ,a nie sluzba!poswiecam sie,daje z siebie wszystko,na diabla?pytam sie ?myslicie,ze ktos to doceni!nie!potraktuje to jako cos normalnego ,co mu sie nalezy!badzcie partnerkami a nie sluzacymi!nie bedziecie plakac potem!taka dobra bylam,itp ,itd,a on tego nie docenil?eh ,brak slow. wszystko pod nos podsuwaja,zyczenia spelniaja ,a potem sie dziwia,ze znalazl sobie inna!zaglaskac mozna nawet kota,na smierc

hm .......... Hmm nie pisze tu nic czego nie powiedziałabym osobiście komuś w twarz, to i nie mam się po co ukrywać :) No nie wiem czy sądownie jest to do zrobienia. Ale życzę aby mu się udało, bo jak dla mnie to kradzież, więc powinna autorka odpowiadać za swoje czyny.

Gość decyzjapodjeta777888
A CO WY PIERDZIELICIE ZA BZDURY . ze autorce kasa w glowie, ze bezinteresowna nie byla. jasne jasne pierdy pierdy. gdyby jej kasa w glowie byla, to sobie by te pieniadze przelala a nie na schronisko. Dziewczyna przez 6 lat byla bezinteresowna, pomagala, kochala, pomagala stanac na nogi a ten dupek co?? OCZYWISCIE NIKOGO NIE MOZNA ZMUSZAC DO MILSCI, ale cholera jasna, caly czas byl z autorka KOCHAJAC TAMTA, OSZUKUJAC SIEBIE I JĄ. WYKORZYSTAŁ DZIEWCZYNE A GDY NADAZYLA SIE OKAZJA - UCIEKŁ DO BYŁEJ- chcac zostawić na pozegnanie smieszny liscik i uciec bez konfrontacji- NAWET BEZ ROZMOWY!!! CAŁY ZWIĄZEK AUTORKE OSZUKIWAŁ KOCHAJAC INNA, A POTEM W KONSEKWENCJI JA ZDRADZIŁ. CZEGO ON JEST WART???? UCZCIWOSCI CYWILNEJ ZE STRONY AUTORKI NA KONIEC? A MOZE DOBREGO SŁOWA NA DOWIDZENIA??? SMIESZNI JESTESCIE, CIEKAWE CZY WY BYLI BYSCIE TAK CWANI JAK BY TO WAS SPOTKAŁO. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF... UMORLANIAJĄ.... smiech na sali.

Ok. Ty to tak widzisz, ale to, że facet podkula ogon i ucieka w jakiś sposób determinuje na niej zniżenie się do jego poziomu? Przecież mogła się zachować z klasą, a nie jak urażona nastolatka.

Gość hm ..........
"WomanInTheFog" stąd i mój podziw :) Co do Sądu podtrzymuję :)

Gość hm ..........
"WomanInTheFog" masz ciekawe poglądy :)

Gość a ty od tych zebrakow
Zemsta jest przeciez kara bogow . Miala racje i juz. Nie za zdrade a wlasnie za klamstwa , oszustwo trwajace 6 lat. Napluc na takiego nie warto. Psy w schronisku sa wiecej warte i sie im oberwalo. Gdyby wiecej kobiet tak robilo to by palant jeden z drugim zastanowil sie co robi. Chcesz isc moczyc u cudzej - mow i wal sie a nie ucieczka szczurza. Obrzydzenie.

Gość jukijuoujytr
hm..bez urazy,ale to nie ciekawe poglady,aleNORMALNE!!!i oczywiscie chwala Ci za to!doszlismy juz jako spoleczenstwo do tego ,ze podziw budzi to,ze ktos uwaza zachowanie z klasa za normalne???chyb faktycznie pisza tu nastolatki z gimnazjum ,dla ktorych prawo hamurabiego jest norma!znaczy :oko za oko,itp ,itd. z takim mysleniem to na psy schodzimy jako ludzie

Gość jukijuoujytr
Sorry,to jednak kradziez byla!gdyby auto mu spalila,tez byscie tak pialy z zachwytu???

Gość hm ..........
do powyżej nie wiesz z czego wynika mój podziw :)

Owszem ja bym piala i gdybym wiedziala ze larwe wozil moim samochodem napewno bym to zrobila .

Gość jukijuoujytr
hm...podziwiajcie sie nawzajem ile chcecie :-) ,naprawde. chodzi mi o caloksztalt wypowiedzi na tym forum. jakby mu twarz zyletka pociela,to tez pewnie by jej przyklasnely. bo zadna by juz go nie chciala.eh... ale moze ja niedzisiejsza jestem i tyle

Gość jukijuoujytr
od zebrakow - bez urazy ,ale twoja sytuacja jednak inna jest niz autorki

jukijuoujytr Nie jesteś niedzisiejsza, tylko normalna. Niektórym się wydaję, że jak chowają się za swoim monitorem, to mogą obrażać i gnoić wszystkich innych. Zresztą jak poczytasz wpisy to zobaczysz, że jednak dużo osób skrytykowało autorkę za kradzież.

Chyba zwyczajnie po dupie nie dostalas . Ona twardnieje bardzo po akcjach jakie potrafia faceci nam zafundowac. I to cale pieprzenie o klasie jest zalosne , sprobuj zachowac klase jak sie bedziesz czuc jak smiec . Obsrana , oszukana , ponizona . Gdzie palanta klasa jest? To Miller powiedzial ,ze nie wazne jak mezczyzna zaczyna ale jak konczy. Cala prawda .

Gość hm ..........
Miller zacytował :) wiesz, że Twój sposób wyrażania się świadczy o Tobie ?

Gość hm ..........
No tak kradzież z premedytacją nie jest godna potępienia w jakże katolickim kraju :)

Cudowny sposób na zemstę :) Az mi trudno uwierzyć. Na początku przeczytałam 17zł ale potem.... heheh Skoro byłaś upoważniona do konta - mogłaś wypłacić, wpłacić... :)cudowny cudowny cudowny plan. A facet zwykła świnia

Gość to kolejne żałosne prowo
jaką trzeba być nudną idiotką ,żeby takie historyjki wymyslać :( matko :O

Gość jukijuoujytr
mnie tez zostawil facet na ktorym baaaaardzo mi zalezalo!bylo to dawno,ale pamietam do tej pory,spoko!nigdy jednak nie znizylabym sie do jego poziomu,ale taka juz jestem! i czulam sie tak,ze myslalam,ze swiat sie dal mnie skonczyl!alejestem CZLOWIEKIEM ,a nie bezmyslnym zwierzeciem,ktore kieruje sie instynktem ,a nie mozgiem. w ten sposob rowniez wychowuje swoje dzeci. poza tym istnieje cos takiego jak szacunek dla samej siebie. gdyby moj maz traktowal mnie jak szmate przez lata,to bym go dawno kopnela w tylek!!!!!!

a ty od tych zebrakow Moja droga dostałam tak, że niektórzy mówią, iż za całe życie tyle podłości nie doznali ile ja w swoim jeszcze w miarę niedługim życiu ( ale to nie temat o mnie). I dlatego mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że z każdej sytuacji można wyjść z klasą. Uważam, że taki ktoś nie jest wart tego abym odzierała się z moich przekonań i wychowania dla jakiejś głupiej zemsty. Masz inne przekonania i to szanuję, a Ty uszanuj moje.