Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

Gość ja........
super zrobilas, uwielbiam Cie!!! a niech ma gnoj za swoje.

Utrzymywanie go to był jej wybór. Nie musiała tego robić, zresztą nie chce mi się wierzyć, że normalnie pracujący facet nic nie dokładał się do mieszkania, czy innych rzeczy. Jeżeli tak by było to nie byłabym z takim nawet miesiąca, bo po to razem pracujemy, aby oboje partycypować w kosztach. Wychodzę z założenia, że koszty dzieli się po połowie, wtedy nikt nie czuje się wykorzystywany i każdy ma swoją kasę na własne wydatki.

Gość jukijuoujytr
żabko - nic dodac ,nic ujac!!!

Gość hm ..........
"WomanInTheFog" przeczytaj co napisałem o dostępie do konta :)

Gość veronica spicata
juki... i zamglona - dziewunie, nie plujcie się już tak :). Widać jaką macie mentalność :). Szczęśliwe w związkach, bo misie was utrzymują :D. Dziękuję za inne pozytywne wpisy :). Trzeba walczyć o swoje :). hmmm - faceciku, boisz sie że trafisz na mądrą babkę która nie da się wykorzystać? Boj, boj i rób w gatki ze strachu :D.

Gość jukijuoujytr
ich uklad ,ich sprawa !!!problem polega na tym,ze ona nie zna pojecia KRADZEŻ!!!!w podstawowce juz tym mowia autorko!a ty przeciez wyksztalcona pani

Gość ja........
ale glupie baby niektore, facet je rzuci po wielu latach wsplnych, po planah o slubie, dzieciach a one jak potulne baranki beda tylko lezec i plakac i stekac na kafe ze je zostawil. Autorko extra zrobilas i niczego nie ukradlas, nie wiem czemu te glupie babole tak pisza, przeciez bylas upowazniona:)

veronica spicata Nikt mnie nie utrzymuje, i nigdy tego nikt nie robił. Nawet idąc na randkę sama płace za swoja kawę czy piwo, więc strzał kulą w płot :) hm .......... Teraz przeczytałam :) Widać nie tylko ja tu widzę pewne sprzeczności :P

Gość jukijuoujytr
jaka ty jestes niereformowalna dziewczyno!!!!nikt mnie nie musi utrzymywac,A JUZ NA PEWNO JA NIE MUSZE UTZRZYMYWAC FACETA JAK TY. ZEBY ZE MNA BYL

Gość jukijuoujytr
JEST WIELE SPRZECZNOSCI W TYM CO ONA PISZE,WCZESNIEJ JUZ NAPISALAM,ZE SIE MOTA W ZEZNANIACH

Gość hm ..........
Czekam na odpowiedź :) 7.12.2012] 12:17 [zgłoś do usunięcia]hm .......... Dziwne jest natomiast jedno odpowiedz mi złodziejko na to pytanie: skoro cały czas ty go utrzymywałaś inwestowałaś krocie i takie tam.... on dał ci dostęp do konta...... jak myślisz po co ? czy nie aby po to by partycypować w kosztach waszego jeszcze wtedy związku ? Czy korzystałaś z niego przeznaczając pieniądze na wspólne wydatki?

Gość ja........
was nawet nie ma kto utrzymywac bo nikogo nie macie, ta FROG cos tam tylko na randki chodzi wiec nic dziwnego ze sama wszystko placisz. autorka byla 6 lat z tym facetem, pomogla mu, wspierala go a on jej tak odplacil spotykajac sie z tamta byla bedac jeszcze z nia. zamiast zalewac sie lzami jak niektore idiotki to wziela sie za siebie i sobie sama pomogla. Trzymam jej strone.

Gość hm ..........
Cholera, mało mi się gulasz nie przypalił przez tą dyskusję :)

Gość zemsta jest slodka
. mysle ze bardzo dobrze zrobila - nie wydala kasy na siebie a na schronisko . nie ma co ja przez to karcic. wy faceci widzicie ze ona cos zlego zrobila ale nie widzicie tego ze koles zmarnowal jej 6 lat nie kochal jej a z nia byl a potem jak zwykla ciota - pakowal sie po kryjomu przed nia i chcial jej list zostawic. ZWYKLA CIOTA! facet nie ma jaj. autorka bedzie miala lepszego chlopaka bo ma dobre serce pomagala mu przez ten caly czas , wspierala go a on sie zachowal jak dupek. krytykuja ja tylko dziewczyny ktore sa glupie i nie radza sobe najlepiej to zalamac sie plakac przez kolejny rok i wpadac w depreche - to jest puste. I nie uwazam sie a ni autorki za pusta niunie ktora leci na kase bo jak wspomnialalam wczesniej NIE WYDALA TEJ KASY NA SIEBIE A ZEMSTA BYLA SUPER :) OBY WIECEJ TAK OGARNIETYCH KOBIET! ZYCZE SZCZESCIA

Gość hm ..........
oj obawiam się, że niektóre wypowiedzi popierające to klony autorki :)

Gość hm ..........
mgło :)

To fakt, ja też się wciągnęłam w tą fascynującą dyskusję :P Nie jestem Żabą !!! Proponuję wziąć zwykły słownik i sprawdzić znaczenie słowa fog :)

Gość ja........
jestes w bledzie, przykro mi. A poza tym jestes leszczem i niezaradna baba oby ktos cie kiedys potraktowal jak zwykle pogotowie, byl z toba dla wygody a zebys ty myslala ze to wielka milsoc, oby facet cie zostawil po 10, 15 latach i zebys sie ogarnac nie mogla. P{isze to do wszystkich glupich pizd ktore uwazaja ze autorka zle zrobila. Jeszcze na zwierzatka przelala, super intencja:)

Gość hm ..........
eeeeee aleś jest dosadna :)

Gość hm ..........
oczywiście kobieto we mgle :)

Gość veronica spicata
No jak chodzisz na randki i płacisz za siebie, bo pan nie ma gestu, to współczuję :). Co innego, jeśli raz kobieta, raz mężczyzna sie zapraszają i płacą, a co innego, jeśli od razu płacisz za siebie, bo on nie zamierza :). Jetseś bez honoru, pewnie panowie traktują cię jak szmatkę :).

Gość ja........
frog czy fog dla mnie leszcz

Gość hm ..........
ale żabką byś też mogła być ?

Gość hm ..........
mam czarny nick ale niekoniecznie uważam bym musiał tutaj go używać :)

Gość jukijuoujytr
BRAK slow,zlecialy sie wszystkie panienki,co je kiedykolwiek facet zostawil!!!stos zrobcie i spalcie ich!!

Gość ja........
autorka byla dobra dziewczyna dla niego caly czas, chyba az za dobra, chociaz nie wiem czy mozna byc zadobra osoba. Ale po tym co facet jej zrobil miala prawo sie zrewanzowac. Poza tym 17.000 to nie tak duzo.

Gość hm ..........
nie wiem jak jest leszcz po angielsku ........ a rekin może być? SHARK ;p

Gość jukijuoujytr
Veronica jestes prymitywna i chamska,nie umiesz prowadzic normalnej ,kulturalnej dyskusji!obrazanie ludzi chyba sprawia ci przyjemnosc