Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronica spicata

Odszedł po 6 wspólnych latach. Zemściłam się.

Polecane posty

hm .......... Oj bo widać trzeba dosadnie, aby zostało zrozumiane :) Płacę za siebie bo chcę i tyle. Właśnie dlatego nikt mnie nie traktuje jak szmatkę, bo nie lecę na niczyją kasę :P Zresztą to temat o moralnych aspektach kradzieży, a nie o moim życiu uczuciowym :)

Gość djsfbdsjfmndsmf
zemsta jest slodka czy do Ciebie nie dociera,ze rozporzadzanie cudzymi pieniedzmi,wlasnoscia bez jego wiedzy to jest kradziez?i to bez roznicy czy wydala na psy czy na siebie. zgadzam sie tutaj z WomanInTheFog nikt autorki nie zmuszal do tego zwiazku.sama robila za jelenia przez 6 lat,gdyby rzeczywiscie byla taka bystra jak pisze zakonczylaby to wczesniej

Gość hm ..........
"ja........" skoro tak twierdzisz prooszę o mały datek nr konta podam na maila :) LICZY SIĘ fakt nie kwota !!!!!!!!!!!!! prawo rozgranicza kwotowo wykroczenie od przestępstwa, moralnie nawet jeżeli będzie to 1 grosz jest to kradzież.

Gość veronica spicata
Zauważcie, że dziewczyny mnie popierające wpiszą sie raz i koniec :). A wy moralistki o mentalności obecnej miłości mojego byłego i pan o jego mentalności piszą zapominając o bożym świecie i przypalając gulasz :D.

Gość ja........
a mnie nikt nie zostawil, jestem mezatka ale jesli facet sie zachowuje tak jak ex autorki to niech sie cham nie dziwi ze pozniej spotyka go kara:) Gdyby zachowal sie jak facet, rozstal sie z klasa, a nie ja zdradzal z tamta, mysle ze autorka rowniez zachowala sie inaczej. jego wina ze spotkalo go takie cos, poza tym zachcialo mu sie oszczezdac kosztem Weronicy.

Gość jukijuoujytr
ta dyskusja nie ma sensu !!!to za trudne dla autorki!!!moralne dno,z przykroscia musze to napisac

Chyba będę musiała zmienić nicka na kobietę w żabie :P Żabką ? hmmm No coś Ty kto w dzisiejszych czasach wierzy, że jak pocałuje żabkę to księżniczka się pojawi :D

veronica spicata Zauważcie, że dziewczyny mnie popierające wpiszą sie raz i koniec . A wy moralistki o mentalności obecnej miłości mojego byłego i pan o jego mentalności piszą zapominając o bożym świecie i przypalając gulasz . Piszą raz, bo nie mają argumentów :P

Gość hm ..........
kobieta w Żabce ? to ma sens :) jakkolwiek nie przepadam za tym dyskontem :)

Gość veronica spicata
juki... to ty jesteś moralnym dnem :). On wyrządził mi krzywdę moralną. A ja jedynie przekazałam jego miesięczną pensję na szczytny cel :). Jesteś materialistką i to okropną. To ty nie masz za grosz moralności. Ciekawe jak sie zachowasz, jak odkryjesz że twoj mężulek cie zdradza :D. Rozumiesz, że odejdziesz z godnościa :D. Tylko jak sie wtedy utrzymasz> Pójdziesz do pracy??? :D

Gość veronica spicata
Wy też nie macie :). Cały czas sie plujecie to niemoralne! Obrzucacie mnie błotem nazywając złodziejką :). Sprawdźcie analfabeci w słowniku ontogenezę słowa 'kradzież' :).

Gość ja........
tepe idiotki ona byla upowazniona na konto. wiec miala calkowity dostep do tych pieniedzy. Zal mi takich osob jak wy, bedziecie robione w chuja i pozniej bedziecie zakladac setki tematow ze facet mnie zostawil buuuu jaka szkoda i bedziecie szukac wsparcia podobnych kretynek jak wy. No zal was jak cholera, tylko czekac az pojawia sie kolejne tematy bo facet mnie rzucil. Autorka zaradna zemscila sie na gosciu ktory ja wykiwal a nie lamentuje jak nie ktore

Gość hm ..........
"pan o jego mentalności" .......... jakoś nie czuję się obrażony wybacz :) nie jesteś w stanie mnie obrazić :) a jeżeli chcesz to zaczerpnij troszkę więcej ze swojej wiedzy i wykształcenia :) no i i w innym temacie bo jak każdy mam piętę achillesową :)

Gość jukijuoujytr
ulzylas sobie????ja pracuje od ponad 20 lat!!!a mojemu malzenstwu nic nie grozi. martw sie o siebie dziewczynko!takie jak ty po rozwodzie zabraniaja ojcom kontaktow z dziecmi.

Oj mamy mamy, tylko kontrargumentów brak. :) Do teraz nie ustosunkowałaś się do wypowiedziach o tym, po co miałaś dostęp do jego konta, skoro nawet złotówki przez 6 lat nie dołożył tylko |Ty go utrzymywałaś.

Gość ja........
poza tym to wy jestescie materialistkami a nie autorka to wy sie trzesiecie za tymi 17 000 jak galaretki.

Gość jukijuoujytr
JESTES ZLODZIEJKA!!!I NIC TEGO NIE ZMIENI!!!mozesz tu pluc ile chcesz,fakty sa faktami

Gość ja........
hm nie badz zebrakiem, to strasznie upokarzajace. Jesli nie masz pieniazkow idz do kosciola tam daja obiady biednym, ale zeby brac sie za zebractwo na jakism forum to juz szczyt

Jesteście oboje siebie warci..facet teraz przekonał się,że bardzo dobrze zrobił dając Ci kopa w tyłek ;).Jak sama napisałaś to była jego pensja,kasa na jego koncie.Zwykła złodziejka z Ciebie.

Gość hm ..........
07.12.2012] 12:56 [zgłoś do usunięcia]ja........ hm nie badz zebrakiem, to strasznie upokarzajace. Jesli nie masz pieniazkow idz do kosciola tam daja obiady biednym, ale zeby brac sie za zebractwo na jakism forum to juz szczyt wiesz chciałem przeznaczyć te pieniążki na szczytny cel na... schronisko dla piesków :) ale sprawdź sobie ontogenezę (tfu co za słowo, aż się nie chce napisac ) słowa "żebractwo " :P

Gość ja........
tepe idiotki czy tepi idioci jedno i to samo gowno

Gość djsfbdsjfmndsmf
autorko,nie pograzaj sie...skoro niby zarabia 17 tys w miesiac to powinien miec albo wiecej n koncie albo n cos ta kase wydawac,a nie siedziec u Ciebie na garnuszku,wiec to wszystko kupy sie nie trzyma

Gość veronica spicata
ja.... no pewnie, bo to są panie o mentalności sklepowych :). I ja was sklepowe oraz faceciku nie obrażam :). Ja was odpowiednio określam :). No właśnie potajemne zabranie cudzej własności :). A ja to zrobiłam jawnie :). mając upoważnienie do jego konta, mając kartę do bankomatu i listę kodów TAN :). I na dodatek wiadomo było kto zlecenie wykonałi na jaki cel :). Typowa kradzież :). Ale wam nie jest szkoda jego :). Nikt nie zastanowił się, jak może poczuć sie on :). Wy tylko o kasie i kasie :). Fałszywi materialiści z zerową moralnościa :). To są moje argumenty :). A takie yuki... zamglona i inne będą mi [isać że i tak jestem złodziejką z braku rzeczowych kontrargumentów :).

Gość hm ..........
WiF no tym chyba mnie obraziła :P

Gość ja........
juki cos tam zycze oby ten wspanialy mezus cie zostawil po tych 20 latach i zeby jakas mloda laseczka ci go odebrala. Zobaczymy jaka moralna wtedy bedziesz. I zeby Ci grosza nie dal tylko tej mlodej lasce nieba przychilil.

Gość Autorko przestań się już
kompromitować i zasłaniać "poparciem", bo doskonale wiemy wszyscy, że jesteś osobą bez zasad w życiu i tyle. Dowartościowuj się tymi opiniami i poklepywaniem po pleckach, a faceta nie znajdziesz już i tak i tak, bo wciąż będziesz taka jak teraz. Nigdy się tego nie wyzbędziesz.