Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowanaa

Doradźcie mi. szybko please

Polecane posty

Gość skołowanaa

nie chce sie spotkać z pewnym facetem, a on musi do mnie przyjechać wieczorem. musze coś mu dać. CO mogę zrobić, żeby nie musiec sie z nim spotkac a i tak mu to przekazać? sąsiedzi odpadają

Kobieto najpierw sprecyzuj i określ sie czego ty chcesz:) Bo z wypowiedzi wynika jedno : ze jestes niezrównoważona psychicznie

Gość skołowanaa
to raczej Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bardzo mi przykro, bo tekst jest klarowny, za to Ty mało kumaty

na logikę jedzie do ciebie facet a ty nie chcesz sie spotkac a jednak chcesz mu coś przekazac ? To po pierwsze jesteś kretynką że nie chcąc sie spotkac narażasz kolesia na stratę czasu i niepotrzebnego "dybania" do ciebie a po drugie idiotko jak nie chcesz sie spotkać to mu to wyślij "to" pocztą

Gość skołowanaa
nie nazywaj mnie idootką kafeteryjny tępaku :-O czekam na rady ludzi, którzy umieją czytać ze zrozumieniem, a Ty mozesz już dać sobei na wstrzymanie :-D p.s. swoja drogą jakie żąłosne musisz mieć życie, nietoż że siedzisz całymi dniami na kafe to jeszcze prostego tekstu nie rozumeisz, naprawdę Ci współczuję

Gość *Prosta*
Zostaw mu np. w pobliskim sklepie, zapakowane.

Gość Regres ma rację
jesteś wyraźnie pierdolnięta. Zarówno i On i ja zrozumieliśmy o co Ci chodzi, ale nie jesteśmy wstanie zrozumieć Twojej głupoty. Proszę moja propozycja adekwatna do Twojego poziomu intelektualnego: zostaw mu pod płotem i napisz sms żeby wiedział pod którym. IDIOTKA!!!

skołowanaa percepcja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z tobą gdyż brodzisz w zbyt płytkim basenie inteligencji :)

Gość skołowanaa
*Prosta* ale to jest dośc ciezkie i dośc duże, obawiam sie że żaden sklep tego nie weźmie ode mnie.

Gość *Prosta*
A za drobną opłatą za fatygę? - skoro nie chcesz się spotkać z tym facetem, to chyba się opłaca.

moze kartka w drzwiach,ze musialas wyjsc pilnie .A paczke zostawic w moze najblizszym sklepie( gdzie pracuja dluzej) z prosba , ze ten i ten zglosi sie po nia ?

.A paczke zostawic w moze najblizszym sklepie( gdzie pracuja dluzej) z prosba , ze ten i ten zglosi sie po nia ?" x czasami wydaje mi sie że niektóre kobiety to zamiast mózgu mają siano :D

a to niby czemu?idocznie jest powod, ze autorka nie moze sie spotkac osobiscie . Regres twoj komentarz uwazam za idiotyczny.Slyszales cos o " burzy mozgow" Nawet najbardziej szalone pomysly moga zaowocowac wyjsciem z opresji . Panial?

wiesz powiem tak ;) Nic ale to nic bym nie zostawił czegokolwiek dla kogokolwiek w sklepie w którym pracują nieznane mi osoby A tym bardziej jesli byłoby to coś wartosciowego :)

Gość mgda21
Ja jak chciałam zostawić rzeczy chlopaka z ktorym zerwałam bo nie chciałam na niego juz patrzec to napisalam ze beda w samochcodzie a dokladniej ze zpstawie je w bagazniku. zalezy czy mieszkasasz w bloku czy w domu, bo jest wiele opcji

to Ty , ale ja np. jestem zaprzyjazniona w Pl z Paniami sprzedawczyniami i nie mialabym takiego problemu , by zostawic u nich jakas paczke .Z przyjemnoscia sama bym oddala zostawiony u mnie w firmie pakunek dla osoby wskazanej . To tyle .I prosze nie obrazaj Kobiet .To bardzo brzydko o Tobie swiadczy .

Gość sajd;adj;jd;J
Wystaw za drzwi, albo za furtkę i już nie musisz się z nim widzieć :D. Regres - użycie sformułowania " nie obliguje" (w tym Twoim wielce wysublimowanym zdaniu) pozbawiło wyrażenie jakiegokolwiek sensu :D.

Gość skołowanaa
Kochani dzięki za radę. rzeczywiście dogadałam się z paniami ze sklepiku pod blokiem, gdzie czesto robie zakupy. Nie miały nic przeciwko :-) dziękuję za radę :-)