Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna cholera nooooooo

gdyby nie mój potworny angielski miałabym pracę :/

Polecane posty

Spełniam prawie zawsze wszystkie warunki dopóki nie jest pytanie o angielski. Ja go zwyczajnie nie umiem, wstyd mi przed samą sobą, czuję się przez to nikim :( Próbowałam uczyć się sama i nadal przerabiam codziennie materiały ale żeby mówić to nigdy w życiu, zdania nie sklecę. Rozumiem co inni mówią, czytam artykuły ale co z tego jak w firmach trzeba mówić! Zawsze słyszę jest pani świetną kandydatką albo szukamy właśnie kogoś z pani doświadczeniem, ale osoba musi znać język angielski. Jestem głupia ot co :(

Gość arania
gdyby nie to że jestem chujowa w naukach scisłych, bylabym fizykiem kwantowym na harvardzie :(

Gość panna marianna
a nie mozesz isc na kurs

Nie porównuj fizyki do angielskiego który teraz zna praktycznie każdy, tylko nie ja... Nie mogę bo nie mam na to pieniędzy :/ Jak tylko coś znajdę na stałe to odłoże i na pewno się wybiorę, ale na chwilę obecną nigdzie mnie nie chcą...

Gość arania
dlaczego mam nie porównywac. to samo. ta sama bajka. gdyby nie to ze jestem niska i brzydka bylabym modelka :)

arania Jakbyś nie zauważyła różnicy to jeśli jesteś mała i brzydka, to raczej wzrostu ci nie przybędzie choćbyś nie wiem jak się starała. A ja sie staram, uczę a i tak nic nie umiem, także swoją filozofię może sobie wsadzić w tyłek.

Gość panna marianna
Pryzloy sie do nauki solidnie, rob cwicyenia y gramatzki, ale i ogladaj angielska tv, radio, saa kursz w necie, prasa angielska w necie, mozliwosci jest sporo i masz fostep do materialow.

Gość nimfa leśna number 1
ja mam to samo. Każdy inny język którego zaczynam się uczyć, łapię w mig i MÓWIĘ a angielski tylko rozumiem ale ani słowa nie sklecę...po prostu nie umiem

Gość arania
coz, znaczy to tyle ze jestes glupia. zdarza sie.

Gość panna marianna
ja na jezykach zrobilam biznes, tez nie mialam pracy i ale wpadlam na super pomysl i teraz calkiem dobrze mi sie wiedzie.