Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka131231

Co kieruje kobietami ,że są takie zaniedbane?

Polecane posty

Gość Moniczka131231

np mają kłaki na nogach , czy zarost pod pachami? golarka tak drogo chyba nie kosztuje... Poza tym nawet te co maja kase czasem są ubrane jak bezguście , chodza w tłustych włosach , latem widać ich zarośniete pięty itd. Zresztą zimą powinno sie o siebie dbać jak latem bo zaniedbana kobieta wyglada obrzydliwie

Gość Moniczka131231
bo np nie rozumiem takich co w lecie sie depiluja ,a zima nie bo nie widac :D i piet nie scieraja itd bo nie chodzą z odsłonietymi... obrzydliwe

Gość podobnie zresztą jak
zaniedbany mężczyzna. tylko, że mężczyznom więcej się wybacza.

Gość Moniczka131231
no pewnie ,że męzczyzna tak samo...

Gość Moniczka131231
ale my szczególnie powinnyśmy,a tak nie jest. Np moja ciotka: ma kasy jak lodu ,a np nie goli nóg. Inny przykład - bylam u takiej pani prawnik znajomej mojej mamy w odwiedzinach , elegancki dom itd ,ale włosy pod pachami... No litości czy to tak długo schodzi ogolic pachy?

Gość prawictwo pospolite121
w dbaniu o siebie nie mozna przesadzac .. Niektore kobiety maja tony makijazu i wygladają jak kukły albo dmuchane lale typu Natalia Siwiec , a nie ludzie

" Np moja ciotka: ma kasy jak lodu ,a np nie goli nóg." A nie przyszło Ci do głowy, że ona lubi mieć włosy na nogach? :o 🖐️

Gość Ruda z Wyboru
A co kieruje kobietami, że na niczym oprócz wyglądu im w życiu nie zależy? Trzeba mieć umiar. Pewnie, że paradowanie z owłosionymi nogami czy pachami jest obrzydliwe, czy z tłustymi włosami, ale nie można wpadać w paranoję. Jeśli z braku czasu w zimie, kiedy i tak nosi się długie spodnie, nie ogoli się nóg, albo jeśli pójdzie się do sklepu bez makijażu to czy to znaczy że się o siebie nie dba? Bez przesady. Zresztą weź pod uwagę że niektóre kobiety używają wyłącznie wosku, więc zawsze będzie parę dni kiedy muszą się obyć bez golenia żeby dało się wykonać depilację woskiem.

Gość Ruda z Wyboru
a zresztą co innego kiedy ktoś zwykle goli a potem mu się odechce i ma ciemną szczecinę, a co innego kiedy nigdy nie golił. Chce to ma i nic Ci do tego.

Gość naklopen
facet ma prawo capić tytoniem i końskim ogonem a jeżeli kobieta zabezpiecza swoją vaginę naturalnym zarostem przed bakteriami i chorobami to świadczy to o mądrości i dojżałości kobiety

Gość Moniczka131231
,, A nie przyszło Ci do głowy, że ona lubi mieć włosy na nogach? " Wiesz co nie :D nie wiem jak można to lubić ...

Gość ciemno
jeszcze 20 lat temu kobiety w Polsce wogole się nie goliły...i pewnie starsze kobiety nie maja tego nawyku...i uwazam ze to ich sprawa...ja bede sie golila kiedy i gdzie chce i nie bedzie mi magazyn cosmopolitan dyktowal jak mam zyc... (dodam ze jestem mloda i gole sie w wielu miejscach ale za priorytet uwazam codzienne mycie się...)

Gość Moniczka131231
bez makijażu - ok można gdzieś wyjść ,ale nogi depilować sie powinno czy zima czy lato bo to jest 15 minut wieczorem

Gość drogie gimgowno
Ciekawe, jak ty będziesz wyglądać za kilka lat? Jak urodzisz dzieci, jak mąż trafi się nie taki, gdy będziesz zarobiona po pachy :-D

Gość Moniczka131231
mycie sie to oczywiste codziennie , nawet o tym nie pisałam . Ale masz racje pewnie sa i takie co o to nie dbaja...

Gość 123213123123
ja jestem podobnop b. zaniedbana, chcociaz nogi golę... nigdy nie uzywam makijazu i ubieram sie w kółko w podarte spodnie... co mna kieruje? nie przejmuję się wyglądem, zyję innymi rzeczami... po prostu mnie to totalnie nudzi, zdechłabym jakbym miała co dzień robic godzinę te bzdury przy sobie, szkoda mi czasu

Gość Moniczka131231
napewno dla meza nie bede zarobiona o pachy;)

jesli dziewczyna ma włosy na nogach to nie jest nic złego , gorzej jesli ma nogi pod pachami albo miedzy nogami ..

Gość Moniczka131231
* po pachy

Gość naklopen
nie chcę się wypowiadać za wszystkich facetów ale zaryzykuję i powiem tak większość facetów jest za tym aby kobiety miały piękny naturalny zarost tu i tam też a pasztetom mówimy stanowczo NIE

Gość Jak przepowiem tak jest
Już niedługo zmienisz światopogląd:-D Będziesz łazić z tłustymi włosami, niepokonani nogami, z gęby będzie ci śmierdzieć, nogi i pachy będziesz miała zarośnięte, będziesz obleśna, będzie jechało od ciebie żrącym potem :-D

co to znaczy zaniedbana kobieta? leci na siłkę w sportowym obuwiu i co..jest zaniedbana , bo bez makijażu? albo biega w parku, spocona, tez zaniedbana? bo nie ma kozaczków?

Gość Moniczka131231
minerwa- bez przesady. Nie chodzi mi o makijaż tylko o depilacje , o higiene , zadbane paznokcie , włosy itd

Gość ale wlosy sa sexy
a noga z taka twarda szczecina cie nie denerwuje? czy nie jest lepiej sie depilowac?

Gość No ale ja nie rozumiem
Ty zaglądasz tym kobietom w zimie pod spodnie, czy co? Że cię tak boli ze w lecie się golą a w zimie nie. Nie chcą niech nie golą, matko, co za problem. Jak im nie przeszkadza ani ich facetom, to tobie chyba tym bardziej nie powinno, zwlaszcza ze przeciez tego nie widzisz.

ja nie lubie gdy kobieta sie maluje czy farbuje włosy

Gość ale wlosy sa sexy
makijaz to takie juz passe teraz