Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka131231

Co kieruje kobietami ,że są takie zaniedbane?

Polecane posty

Gość Moniczka131231
czasem widzę np jak któraś załozy rajstopy w zimie... albo jak w szlafroku chodzi o domu itd czy na basenie

Gość No ale ja nie rozumiem
Hahaha, no rzeczywiscie, jak chodzi po domu w szlafroku to dla Twojego komfortu ma obowiązek sie ogolic. Laska ogarnij się. Jest u siebie! Na basen idzie pływać a nie wyglądac, jezeli jest czyta to włosy lub ich brak tez nie jest twoją sprawą!

Gość Ruda z Wyboru
a higieną się nie zasłaniaj. golenie np w miejscach intymnych SZKODZI higienie, włosy w delikatnych miejscach ciała, m.in. pod pachami są dla ochrony. Jak ktoś chce to niech goli, a jak nie to niech to ciebie nie interesuje. zajmij się własnym życiem.

czysta*

Gość eN
wolałabym byc szczupła i jędrna niż mieć zadbane paznokcie i wymodelowane włosy. Z resztą kobieta która ma np dwojke dzieci, dom na glowie, codziennie zmywa gary watpie, ze mysli o tym aby miec zadbane paznokcie czy ogolone nogi, ale raczej zeby w domu bylo czysto, dzieci mialy obiad i aby pomoc dzieciom w lekcjach.

Gość Moniczka131231
pewnie same sie nie depilucie i dlatego tak ich bronicie hahahhaha :D

Gość Moniczka131231
eN - a jedno wyklucza drugie? nie można być szczupla i zadbana tylko trzeba wybierac twoim zdaniem ? :)

Gość eN
Moniczka zycze Ci, abys chociaz przez kilka dni miala taki zapie*dol, ze nie bedziesz miala czasu sie za przeproszeniem wysra*. Wtedy spojrz na swoje nogi jakie są nieogolone, pachy itd i bij sie w pierś.

Ale jesteś pusta. Tragedia. Co Ci do tego? Myślę że większość z nas się jednak depiluje, ale w jaki sposób miałoby mi przeszkadzać że ktoś tego nie robi? Mam taką pracę że oglądam ludzi w różnym wieku i o różnym stopniu zadbania. Wniosek mam jeden: o wartości człowieka nie świadczy to czy się goli czy nie i jak wygląda. Jasne że trzeba o siebie dbać, myć się, zachować higienę, ale cała reszta jest sprawą indywidualną.

Gość Moniczka131231
Nie raz miała zapierdol np byłam na wyjazdach na których spało sie po 4 godziny bo nie było czasu i zawsze miałam czas na depilacje chocby pod prysznicem ;)

Gość eN
No ja zeby sie ogolic cała pod prysznicem potrzebuje minimum pol godziny, bo jak sie gole to dokladnie a nogi mam do samej szyi. W zime wole jednak te pol h dluzej pospac a prysznic wziac w 10 minut. Co kto lubi :)

A mądry człowiek wykorzystałby te 15 minut na sen, bo wie, że sen to zdrowie. A depilacja w żaden sposób zdrowiu się nie przysłuży, a może być wręcz przeciwnie. 🖐️

Gość ula ula
mojego faceta drażnią odrosty jedynie na urlopie sie debiluję:P:P:P

Gość Moniczka131231
eN- to masz nóżki jak sarenka ;)

Gość eN
no no. nie powiem, bo lubie jak są gładkie. Staram sie zeby byly ogolone, no ale wiadomo..

Gość Ruda z Wyboru
ula ula Ty się depilujesz, Autorka się DEBILUJE. ;)

Gość Moniczka131231
wy sie debilujecie zamiast depilowac bo nie macie tu żadnych dobrych argumentów :P