Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam totalny mętlik w głowie

Sama nie wiem co mam robić.

Polecane posty

Poznałam faceta przez internet. Jest ode mnie 5 lat młodszy. "Znamy się" około 3 tygodni. Już od początku nalegał na spotkanie, ale ja nie chciałam. W końcu jednak zgodziłam się. Jeszcze tego samego dnia pisaliśmy, on i ja cieszyliśmy się z tego spotkania. Gdy jednak nadeszła ta godzina, okazało się, że nie przyjechał x Czekałam za nim, później weszłam na internet, tam także ani słowa wyjaśnienia. Przez 3 dni nie odzywał się, aż w końcu przedwczoraj napisał, przeprosił, podał powód który go zatrzymał i poprosił o ponowne spotkanie. Nie wiem czy się zgodzić, czy ładować się w to. A jeśli znów nie przyjedzie? Nie chcę się angażować emocjonalnie, chociaż prawdę mówiąc, zaczynam już czuć motyle w brzuchu. Tylko, że pomimo tego jestem bardzo ostrożna. Moje doświadczenia z mężczyznami są niestety kiepskie. Trafiałam na samych frajerów. Nie wiem co mam zrobić :(

Gość afronele
to zalezy jak sie tlumaczyl, czy to co ci mowil brzmialo dla ciebie wiarygodnie. choc przez trzy dni nie dawac znaku zycia to przy obecnych mozliwosciach komunikacji bardzo dlugo. posluchaj swojej intuicji, nic na sile.

Gość no pewnie
umawia sie z kilkoma naraz i idzie tam, gdzie mu akurat pasi. jestes aż tak naiwna, żeby w ten sposób szukać kogoś?

Powiedział, że jego przyjaciel przedawkował kokainę. I przez ten cały czas był przy nim w szpitalu. Telefon miał wyłączony, bo dzwoniłam do niego. To nie chodzi o to, że szukam sobie kogoś przez internet, to czysty przypadek, że się poznaliśmy. W każdym bądź razie, czy facet chciałby jechać do kogoś ponad 100 kilometrów byleby tylko zamoczyć? Nie jestem jakąś tam pięknością. A on prosi o następną szansę.

5 lat młodszy .. nie ma szans, on szuka seksu, doświadczeń, nie potraktuje poważnie kobiety starszej .. sama zdecyduj czy taki układ ci odpowiada, żeby później płaczu nie było

Gość lajkowata
oooooosz w mordę !!!! Też kiedyś pisałam z takim jednym kolesiem z neta , który na spotkaniu mnie wystawił bo : JEGO KUMPEL PRZEDAWKOWAŁ KOKAINĘ I BYŁ U NIEGO W SZPITALU !!!!!!!!!!!!, następnym razem też nie przyszedł bo : POJECHAŁ ZEZNAWAĆ NA POLICJĘ... telefon wyłączony, zero odzewu przez kilka dni... potem prośba o kolejną szansę i spotkanie !!!!!! Jakbym czytała o tym samym kolesiu..... OO

tylko że ja nie mieszkam w Polsce :)