Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ccccccccccccccccccccccc

Pomocy, objawy..

Polecane posty

Mam wsyztskie objawy ciąży, choć stosunku w ogóle nie było, w ogóle! Nie spotykam sie z nikim aczkolwiek, wystraszyłam się, bo gdy się kąpałam na prysznicu było coś białego - doskonale wiedziałam, ze to nie sperma [ chyba że jeśli nawet?;(], bo było kosystencji mydła zosatwionego na słuchawce od prysznicu, a sperma jest chyba ciekła... Lałam się tą woda po miejscach intymnych nie dokładnie ale tak 'przelotnie', zanim to zauwazyłam od tego czasu męczy mnie myśl, że to może być ciąża, bo do tego czy to mydlo nie bylam pewna, przeszło mi przez myśl jednak, że to sperma. Był to czwarty dzien okresu, minął od tego czasu siódmy dzien, a gdy okres sie skończył zaczeły się objawy [ od poniedziałku/niedzieli] ciągle o tym myślę i się boje, bo chodze do szkoły, jaka wtopa by to była, gdybym zaszła w ciąze z domownikiem który zostawił spermę gdzies tam...To moze być ciąża urojona zgadza się? Naprawde poważnie się wystraszyłam.. Bol podbrzusza, brak apetytu, dreszcze, zaparcia, czeste siku... Pomocy boje się.. to głupie, ale skąd te objawy? Tak jestem głupim gimbusem. Ale ja się boje, gdyż boli mnie poidbrzusze, mam 37 stopni, kłuje mnie w jajniku... boze pomocy ;c prosże sie nie wyśmiewać, każdy ma swoje leki, skad te objawy? straszliwie panikuje

Gość ILE RAZY JESZCZE
BEDZIESZ ZAKLADAC TO PROWO I TE BZDETY HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA

To nie bzdety, boze jestem młoda i się boje, tyo nie żadna żałosna prowokacja, czy wy umiecie się tylko wysmiewac, zamiast po prostu anpisac coś normalnego?

Gość vann zann
coś normalnego

Jejku, tylko prosze o grzeczną odpowiedź, skad się u mnie to wzięło, skąd ten ból czy sobie to uroiłam, czy w ogóle może być coś takiego możliwe?

Gość zalamana..żona#
grzeczna odpowiedź

Nie jesteście zabawni.

Gość happylive
ja jestem. Biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie :classic_cool:

Gość Baśka Z Radomskiego
polecam psychiatrę!!!

Gość grtp
naprawde chcesz grzecznych odpowiedzi, żebyśmy tłumaczyli tak oczywiste rzeczy? wielu dorosłych ludzi mówi Ci teraz, że po prostu się ogarnij i niech Ci to wystarczy, ok? i to już