Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orthodoxia.

Prośba o pomoc

Polecane posty

Gość orthodoxia.

Cześć. Mam ważne pytanie. Ostatnio kochałam się z chłopakiem jakoś w połowie moich dni płodnych. Robiliśmy to bez prezerwatywy ale chłopak często wyciągał penisa z pochwy wiec miał pod kontrolą to co z niego ewentualnie mogło wycieknąć i niczego takiego nie zauważyliśmy, zresztą mówił, że seks był dla niego bolesny czyli był dość ' suchy '. Nie doszedł we mnie, wyszedł dużo przed tym i jeszcze sporo czasu ' kończyłam ' to rączką, wtedy dopiero doszedł. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość nanka mamka
a spoznie ci sie okres?

..jeszcze brakuje tematu "wczoraj dotknęłam ręką penisa mojego chłopaka-czy jestem w ciąży"? Matko...trzeba było pomyśleć o tym zanim się bzyknęłaś bez gumki...a ja się kiedyś dziwiłam skąd biorą się wpadki,ale nic dziwnego jak nasze społeczeństwo jest takie niedouczone...ehh..

Gość malutkaass
no, maluszek będzie, o to się nie martw 🖐️ gratuluję macierzyństwa, będziecie odpowiedzialnymi rodzicami 😘

"Robiliśmy to bez prezerwatywy ale chłopak często wyciągał penisa z pochwy wiec miał pod kontrolą to co z niego ewentualnie mogło wycieknąć" :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To jest nawet lepsza metoda niż tradycyjny stosunek przerywany. Pogratulować kreatywności! 🖐️

Gość orthodoxia.
Zastanawiam się czy niektórym z was naprawdę tak trudne najzwyczajniej w świecie odpowiedzieć na czyjeś pytanie? Nie rozumiem po co te wyciągnięte z dupy złośliwości. ; ) Nanka mamka - jeszcze nie wiem, okres mam mieć za jakieś półtora tygodnia. Pytam bo jestem ciekawa jak to wygląda, liczyłam na jakieś konstruktywne odpowiedzi ; )