Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdlkdl

mam ochotę mu napisać że:

Polecane posty

Gość ddsdlkdl

dla wyjaśnienia: byłam na krótkim zleceniu, on był moim przełożonym, chociaż jest tylko rok starszy, żonaty. pociąga mnie trochę, chociażnic z tego nigdy nie będzie - to jasne. ja jestem wolna, on jużnigdy nie bedzie mi szefował i w ogóle nigdy sie wiecej nie spotkamy. już teraz się nie widzimy o on jest 2000km ode mnie. on się bardzo pilnuje i jest wierny żonie. trochę za bardzo na baczność się trzymał, co mnie bawiło. chodzi mi o to, że w sumie mi nie zależy i nic nie szkodzi. mam przed sobą kartkę z godzinami, które mi wpisał ręcznie (ile wypracowałam) czasami mi odbija i teraz mam taką głupawkę żeby mu napisać: "w poniedziałek jadę do firmy. teraz mam tą kartkę z Twoimi wpisami, już wdychałam jej zapach i otarłam piersiami, mniamm :P"

Gość ddsdlkdl
czasami nawet podcieram nią swoją wilgotną kuciapkę

Gość ddsdlkdl
hahaha :D dobre ;) nie no wiem ze głupie, ale co mi szkodzi? to drugie z 20:30 to podszyw co myślicie? jakoś mnie nie zależy co on sobie pomyśli, pewnie już i tak nigdy więcej się nie spotkamy, a facet mnie kręci

Gość ddsdlkdl
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość ddsdlkdl
niech ktoś normalny sie wypowie. podszywowi z 20:36 dziękuję

Gość ddsdlkdl
podbijam