Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trewsa

###########mam 27 lat i jestem SAMOTNA*****************

Polecane posty

Gość trewsa

CO bedzie po 30?? az sie boje... nie mam nikogo... co gorsza nie mam tez pracy zeby sie czyms zajac, by niemyslec... czuje jak sie staczam coraz badziej.... jest mi ciezko i to bardzo, nie potrafie sobie z tym poradzic...

Gość trewsa
juz moge zapomniec... w tym wieku gdzie ja znajde kogos...

Gość trewsa
nawet nie wiecie jakie to straszne uczucie.... jest mi tak zle ze soba... nie moge nawet patrzec na siebie w lustrze

Gość ja mam 27 i też
jestem samotna i w dodatku bez pracy, a najgorsze jest w tym że jak pracowałam to nie miałam czasu i siły żeby gdzieś wyjść i kogoś poznać, a prawda niestety jest taka ze dzisiaj nikt się nie chce spotykać z bezrobotną osobą, wiec trzeba jak najszybciej coś poszukać, bo siedząc w domu nikogo się nie pozna

Gość a co ja mam powiedziec....
ja mam 28, nigdy nie pracowalam, faceta mam ale za granicą i widzimy sie raz na kilka miesięcy :O

to zrób coś ze swoim życiem, znajdź pracę, ustatkuj się, ukladaj życie na tych płaszczyznach, na które masz wpływ

jak dajecie radę być ze sobą widząc się tylko raz na kilka miesięcy? On jest Polakiem?

Gość trewsa
ale ja szukam pracy caly czas ale nic z tego... codziennie wertuje ogloszenia jedynie w niedziele robie odpoczynek zeby sobie od tego odpoczac....

Gość Kawaler po 30
To kwestia Twojego podejścia, nikt nie lubi pesymistów :P Ja np jestem sam i nie narzekam z tego powodu, przynajmniej nikt mi nie gdera oczekując pocieszenia ;)

Gość trewsa
nie mam wplywu na takie plaszczyzny jak praca i milosc.. chcialam miec lepsza przyszlosc to zrobilam studia i wysylam cv to jest moj wplyw na plaszczyzne praca, ale bez rezultatu nic wiecej nie moge zrobic... a z miloscia to juz w ogole nie wiem jaki moge miec wplyw...

Gość ja mam 27 i też
ja też szukam i wiem że jest ciężko, a w jakiej branży szukasz?

nie masz wpływu? więcej determinacji kobieto do uczuć nikogo nie przekonasz, ale do zatrudnienia Cię już tak, masz na to wpływ

Gość trewsa
ale ja chce miec rodzine, dzieci...a na dzieci kobieta ma ograniczone czas... wiec porownujac kobiete a mezczyzne to jednak jest duza roznica........................................................

Gość a co ja mam powiedziec....
tak, Polakiem, dajemy radę ;)

Gość trewsa
fiku mikuuu-mam wplyw? to proszeCie napisz jaki bo ja juz nie wiem co mam robic....

Gość trewsa
wszyscy mi mowia ze jakbym chciala to bym znalazla , ale to zazwyczaj mowia mi osoby ktore pracuja i ktore za dlugo bez pracy nie byly bo to wujo zalatwil....ja na znajomosci nie mam co liczyc bo ich najzwyczajniej nie mam...

Gość Kawaler po 30
"(...) zrobilam studia i wysylam cv to jest moj wplyw na plaszczyzne praca (...)" To żart, prawda? :D Z perspektywy potencjalnego pracodawcy: interviev z Tobą zakończyłoby się po kilkunastu sekundach 🖐️

Gość trewsa
spoko szukam juz 2 lata....kazdy by sie zalamal po takim czasie... nawet ja urodzona optymistka juz ten optymizm zgubilam

Gość trewsa
najgorsza jest ta cisza w domu ... ta nicosc... ta monotonność...

Gość trewsa
osobiscie bylam 3 razy (wierzylam w stwierdzenie do 3 razy sztuka) .... najgorsza byla odp : "my nie zbieramy makulatury. mamy 21 wiek. wie pani co to jest droga elektroniczna?" i tak o to 40 kkilu letnia kobieta mnie pojechala, a ja wyszlam ze lzami w oczach- upokorzona i totaslnie zalamana z tej bezradnosci....

Gość Południowy Podlasiak
Ja pracowałem w życiu tylko przez 3 miesiące w wakacje po maturze. Następnie otworzyłem własny biznesik, studiowałem w tym czasie... Po studiach już prawie 10 lat a biznesik się kręci i inni na mnie pracują... Też pomyśl o czymś swoim skoro zatrudnienia nie znajdujesz przez 2 lata. 🌻

Gość trewsa
wiesz skoro nie idzie mi w ogole na drodze zawodowej. a moje doswiadczenie zawodowe tez jest znikome to raczej nie zaloze firmy. balabym sie... dodatkowo moglyby sie opawiac dlugow

Gość własny biznes to jest
dobry pomysł jak ktoś ma jakiś fach w ręku - dobra fryzjerka, mechanik, elektryk zawsze sobie poradzi. Jeśli chodzi o handel to wszystko upada. A dziewczyna pewnie ma jakieś studia humanistyczne czy ekonomiczne, po których naprawdę ciężko coś sensownego poszukać. A w dodatku studiują tam prawie same kobiety, i tak się potem kończy - na studiach nikogo się nie pozna, nie stworzy rodziny a o prace też ciężko.i nie wiem taka co ze sobą zrobić.

Gość trewsa
no wlasnie.....popelnilam blad za ktory bede placic cale zycie

Gość trewsa
szanuje tych ludzi ktorzy tam pracuja naprawde... ale mi ambicja nie pozwoli....chodzilabym tam ze lzami w oczach...i pewnie nie wytrzymalabym za dlugo

2 lata jesteś bez pracy i nie weźmiesz zwykłej, typu ekspedientka? nie pójdziesz na staż? NIC? samo z nieba nie spadnie, a będzie coraz ciężej, stara dupa bez doświadczenia, bez ambicji, tylko z wysokim mniemaniem o sobie