Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmqdkqwmdqdqwdqw

Co myslicie o tej sytuacji?

Polecane posty

Gość wmqdkqwmdqdqwdqw

Mój chłopak przyjechał do mnie dzisiaj bo są Mikołajki. Niestety on ma taki charakter ,ze zawsze wszedzie sie musi spoznic. Przyjechał jak zwykle z opoznieniem i miał mi kupić prezent bo sam tak zaproponował ( ja powiedziałam ,ze możemy kupic innym razem i nic sie nie stanie). Ale przyjechał o 20 .10 ,a galeria jest czynna do 21 wiec uznałam ,ze nie ma sensu dzisiaj jechać. A on sie na mnie wydarł przez telefon ,że już powinnam czekać przed blokiem i on na księżniczke nie bedzie tyle czekał. Wiec już atmosfera sie zepsuła . Ja zeszłam na dół i pojechaliśmy. Jak wysiedliśmy to dalej był nie miły i szedł przede mna szybkim krokiem wiec w koncu w galerii mu powiedziałam ,ze chce wracać bo takie prezent mi nie sprawi przyjemnosci w takiej atmosferze .. On sie jeszcze bardziej obraził... I powiedziałam mu w koncu ,ze nie chce juz od niego w takim razie prezentow i on tez nie bedzie ich dostawał ode mnie..

Gość wmqdkqwmdqdqwdqw
teraz mi przykro ,ale co mialam zrobic udawać ,ze jest ok i w takiej atmosferze wybierac sobie prezent? Jakoś nie miałam ochoty...

Gość ytgrewef
je b n i j sie

Gość wmqdkqwmdqdqwdqw
?

Gość wredniucha05
gówno nie chłop

Gość wmqdkqwmdqdqwdqw
up