Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles00

Mały kompleks;/

Polecane posty

Gość koles00

Witajcie, jestem facetem i moja dziewczyna ostatnio mnie troszkę dołuje. Chodzi o seks. Jesteśmy ze sobą już 1,5 roku i zamierzamy przeżyć w końcu nasz pierwszy raz. Ja jestem prawiczkiem i ona dziewicą. Rozmawialiśmy o tym ostatnio wiele razy i nie chciała by ją bolało podczas pierwszego razu więc używa tamponów i to już od 3,5 roku. (Ja mam 20 ona 19 lat) Mój problem polega na tym, że nie mam 20 cm 'rumaka', a nawet mniejszego niż standardowy europejczyk i boję się, ze mogę jej nie zaspokoić. Tampon jakby nie było bardzo puchnie i wiem do jakich rozmiarów. Zastanawiam się czy przez tyle czasu używania tamponów jej pochwa nie rozciągnęła się i czy jeśli dojdzie do seksu to czy coś poczuje :( Możecie uważać, że mam głupi problem, ale po prostu chcę usłyszeć opinię innych.

ekhm... jak będzie dla niej za mały to kup pompkę ;] poza tym seks to nie tylko wkładanie penisa do pochwy. możecie mieć pierwszy raz tylko oralnie i wtedy niech ona oceni twój sprzęt

Gość koleś00
Nie chodzi tutaj o oralny, bo już uprawialiśmy petting iwgl a do buzi brac nie chce bo sie brzydzi. Mimo, że juz tyle lat uzywa tamponów nadal ma błone i gdyby nie to dawno sprawdziłbym palcami jaka jest ciasna. Teraz wchodzi tylko prawdziwy seks i boję się, ze sie mną rozczaruje.;/

Gość e/r
Tylko tym się przejmujesz, że jej nie zaspokoisz? Może być jeszcze gorzej/weselej, jak ona po nocy z tobą opowie wszystkim znajomym, jakiego masz małego i się będą z ciebie śmiać, i ci dokuczać na każdym kroku.Wyobrażam sobie, jak idziesz ulicą, a ludzie na twój widok ruszają małymi palcami i się zaśmiewają do łez. Będziesz miał przesrane, lepiej nie ryzykuj.

Gość kundzia jedna
co ty z tymi tamponami , nie "puchna" do rozmiarow penisa , a co ma uzywanie tamponow do dziewictwa ? Poczytaj w necie ... Nie mysl tyle ,bierz sie za robote i bedziesz mial ten pierwszy raz za soba , ona pewnie tez sie nakreca glupim i dziecinnym mysleniem.

Gość koleś00
Ja nie czepiam sie o to co maja tampony do dziewictwa tylko czy przez tyle czasu uzywania tamponów tak troszku sie nie rozluźniła. Mam ok 11 cm w obwodzie :(

Gość kundzia jedna
absolutnie Nie rozszerzyla ! Ech po porodach kobiety bywaja luzniejsze ,a zreszta tampon nie pecznieje do rozmiarow penisa,

ech to ty prawiczkiem a ona dziewicą już nie jesteście skoro były zabawy seksualne ;]

Gość koleś00
Uhh dzięki za odpowiedź, pocieszyłaś mnie:) Miałem niezła schizę, że wejdę w nią, a ona nic nie poczuje. Nie chcialbym zawieść mojej ukochanej;)

Gość koleś00
Dzięki za slowa pocieszenia, ale bałem się, że zawiodę swoją kobietę, ze nie zaspokoję jej;) Tzn. racja coś tam było, ale chodziło mi konkretnie o seks waginalny ;p że nie robiliśmy tego.

Pochwa jest wrazliwa z ''wierzchu'' wiec nie masz sie czego obawiac.

Gość kundzia jedna
a wogole to rozbawiles mnie ;) wiesz ile wpisalo sie kobiet tu na erotyczny ,maja problem dziewica ,za ciasne i nie chce wejsc. A ty wyskakujesz ze za szeroka ;) ja to bym nie gdybala,tymbardziej dla was obojga to pierwszy raz ...wiec poczatki moga byc trudne ,kwestia poznania cial , swoich potrzeb.

Gość koleś00
ona az tak ciasnej nie ma :) kiedyś jak się bawiliśmy to jeden paluszek wchodził bez problemu, zresztą ona je prawie co chwilę tam musi wkładać gdy zakłada tampona ;p tylko jestem pewien, że drugi palec wszedłby bez problemu gdyby nie to, że ona nie chce jeszcze zerwać błony.

Zdajesz sobie sprawe, ze kobieca pochwa jest w stanie rozciagnac sie do obwodu glowy i ramion noworodka?..co ty ''mierzysz '' na tym tamponie?

Gość e/r
Możesz i trzy palce włożyć i też nic się nie rozerwie, poważnie.

Gość e/r
No, na łbie noworodka, to się raczej trochę naderwie.

Nie powinienes robic z tego kompleksu, na pewno jestes w stanie dac jej fajny sex :) 🖐️