Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trampoliina

Jak wyzbyć się gniewu ?

Polecane posty

Gość trampoliina

Jak w tytule. Jak wyzbyć się gniewu , czasem mam wrażenie ze moim zyciem rzadza zle emocje. Jestem ciagle zła , zdenerwowana , poirytowana , nie miła dla bliskich wrecz przelewam na nich swoje frustracje.....nie ciesze sie niczym wszystko mnie zlosci.... co jest ze mna nie tak , jak z tym walczyc ????

Gość ja za to jestem
caly czas zestresowanan, podjerzliwa i ogolnie pesymistycznie nastawiona, nie wiem czy az tk moje przezyzia wplynely na mnie

Gość trampoliina
tez jestem wciaz zestresowana i pesymistycznie nastawina ale jak z tym wszystkim walczyc...??? kiedys bylam dobrym czlowiekiem teraz czuje sie jak zlo wcielone

Gość ja za to jestem
jestem jakby nieszczesliwa, choc mam calkiem dobra sytucje, wydaje mi sie, ze nie umiem sie tak cieszyc jak kiedys... nie wiem co zrobic, zeby to zmienic

Gość trampoliina
ja tez nie potrafie skupic sie i cieszyc z tego co mam .....a mam wspanialego faeta ktory mnie bardzo kocha a ja go odpycham swoim gniewem , niszcze go chociaz tego nie chce

Gość trampoliina
kusinka myslisz ze to cos da ? ja dzisiaj cwiczylam w domu i przez jakis czas bylam usmiechnieta a potem ? znowu zlosc z byle powodu :(

Gość trampoliina
wypowie się ktoś jeszcze , proszę Was

Gość aaaaanakako
obejrzyj sobie film skafander i motyl i zastanow sie nad tym, czy warto zloscic sie na rzeczy, na ktore nie masz wplywu

Gość trampoliina
napewno obejrze dziękuję