Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosssssss niezalogowany

do dna bo za smutki ....

Polecane posty

nie jestem w zwiazku choc pragnąłbym tego... to ze sie pogodzimy nie jest pewne ale bardzo prawdopodobne... obecnie cierpisz ale jest to dobra decyzja ... najlepiej zapomniec

Gość smutna na maksa
Tylko jak to zrobić tak szybko :) Chciałabym jutro obudzić się i nie pamiętać. A ona wie o tym, że chciałbyś ?

na szybko nic nie zdziałasz .. mozesz tylko przyspieszyc poznajac ciekawa osobe.. tak wiem o tym doskonale ale i tak nie bedzie ze mna bo nie dosc ze ma kogos to powiedziała mi wprost o moich szansach ....ale to juz dawno wiem ... bola tylko słowa

Gość smutna na maksa
To czemu Ty tez nie znajdziesz kogoś aby zapomnieć? Nie urwiesz kontaktu, aby się nie zadręczać?

urwac nie urwie bo jest mi bliska.. szukam kogos ale bez owocnie

Gość smutna na maksa
rozumiem....może bezowocnie bo podświadomie chcesz być z nią a nie z kimś innym?

moze tak byc niewykluczam... po prostu bede sie cieszył gdy poznam kogos

Gość smutna na maksa
chyba po prostu musimy wyjść między ludzi aby poznać kogoś :) Choć ja ostatnio to odrzucałam każdą randkę przez to cholerne zauroczenie :(

od dzis musisz zmienic podejscie i szukac szczescia... nie odmawiaj randek.. a noz znajdziesz swoja prawdziwa połowke

Gość smutna na maksa
no nie wiem.... Wiesz, chyba mam już dość niepowodzeń w tej materii. Nie nadaję się do związku :(

masz trudny okres ... nabierzesz troche pozytywnych fluidów to zaczniesz działac:)

Gość smutna na maksa
może... zobaczymy. Kurcze pisze z Tobą i co chwilę patrze na komórkę czy coś napisał :( Miałam nadzieję, że choć napisze coś na pożegnanie :( Jak ja wytrzymam jutrzejszy dzień....Ale muszę być twarda i nie odzywać się. Gorzej będzie jak on się odezwie :(

tym lepiej zeby nie pisał... bedziesz miała rozne mysli ale przynajmniej nie bedziesz miała okazji zmieknać ....

Gość smutna na maksa
nie zmięknę, to wiem na pewno. Nie porzucę wszystkiego w co wierzę dla faceta żadnego. Tylko jak napisze, to po prostu będzie mi jeszcze bardziej smutno.... A Ty już długo jesteś w takim pasywnym położeniu?

z 2 lata.... moze szukaj kogos chciałbym aby była podobna do niej... a to juz jest wyzszy stopien wtajemniczenia:D

Gość smutna na maksa
hmm a jaka ona jest? Czy nie sądzisz, że lepiej aby nie była podobna do niej, bo będziesz ją cały czas porównywał i możesz unieszczęsliwić tą dziewczynę?

jaka ona jest to nie bede tutaj rozpisywał ..... nie sadze bym porównywał ale jesli choc bedzie ciuta taka jak ta... to przy blizszym poznaniu bardziej odkryje nowa osobe i polubie jej inne cechy

Gość smutna na maksa
może masz rację. Pytałam jaka jest tak ogólnie, o charakter. To w żadnym stopniu nie prowadzi do identyfikacji :) JA robię znowu na odwrót, szukam kogoś innego całkowicie :)

fajnie sie z nia spedza czas jest sympatyczna śliczna i wspaniała na swoj sposob ale jest dosc nerwowa osoba wiec o kłotnie nie trudno choc i tak darze ja uczuciem...co do poszukiwan to ciezko przekonac sie do poznania kogos kto jest przeciwienstwem jej...

Gość smutna na maksa
myślę, że dopóki nie uporasz się z uczuciem do niej to ciężko Ci będzie kogokolwiek do siebie dopuścić. Spróbuję się położyć spać, może mi się uda usnąć. Trzymaj się ciepło i trzymam kciuki aby udało Ci się poznać kogos przeznaczonego Tobie :)

bedzie co ma byc... miłych snow zycze i powodzeniaa trzymam kciuki za ciebie