Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smallpanda

Dziewczyny :)

Polecane posty

Cześć :) mam nieco duży problem,nie potrafię schudnąć 8 kg ? ;( jest ktoś w stanie wspierać mnie i mobilizować ?;> zależy mi,żeby było to w jak najkrótszym czasie ! bo szykuje się występ,a chcę dobrze wyglądać ! :) proszę POMÓŻCIE. wiem,że macie też własne problemy,ale wsparcie jest teraz dla mnie bardzo ważne. jaką dietę stosować ? jak wyrzec się słodyczy? i jak zmobilizować się do tego ?;) za poświęcony czas dziękuje :*:*

Gość FactoryBody
Nie wybieraj drogi na skróty - podejdź do tego racjonalnie :) I obierz realny cel, który będziesz mogła zrealizować, jeśli wybierzesz "chcę schudnąć 8 kg w miesiąc" możesz tylko stracić motywację :) Jedz zdrowo, racjonalnie - nadmierne wyrzeczenia spowodują tylko wielką chęć na to co zabronione :) I trzymaj się w postanowieniu! Robisz to tylko dla siebie i swojego samopoczucia :) www.factorybody.blogspot.com

Gość ja........
no wiesz, jesli nie potrafisz przestac wpierdalac slodyczy i innych rzeczy to my Ci w tym nie pomozemy, bedziesz grubo wygladac taki twoj los

Gość FactoryBody
Smallpanda nie słuchaj takich osób, nie ma co się przejmować :) Nie licz kalorii, bo zwariujesz :) Nie zapominaj o śniadaniu, to najważniejszy posiłek dnia, jedz regularnie, pij dużo wody, zielonej herbaty. Wszyscy podświadomie wiemy, co jest dla nas zdrowe, frajdę sprawia modyfikowanie naszych ulubionych potraw. Kiedy mam ochotę na słodycze jem "sałatkę owocową", zdrowsze i powiedziałabym, że lepiej smakuje :) www.factorybody.blogspot.com

Gość ja........
jedz 600kalorii dziennie. pij duzo wody niegazowazej, nie wpiepszaj tych slodyczy, ciastek itd, jedz tylko gotowane potrawy.

Gość ja........
ja nie mowie tego zlosliwie tylko jak maja pomoc obce osoby. pij herbate pu-erch z gejfrutem.

Gość FactoryBody
600 kalorii? Chyba żeby się "przekręcić", przecież nasz organizm żeby "leżał i pachniał" potrzebuje o wiele więcej :P Nie mówiąc już jeżeli ktoś ćwiczy ;) www.factorybody.blogspot.com

Gość ja........
ale autorka nie cwiczy. skoro chce szybko schudnac to schudnie jesli ograniczy jedzenie. Pozniej niech je te 1000, 1200 kalorii, ale skoro na wystepie chce szczuplo wygladac to niech sie postara a jelsi nie to niech slucha Ciebie i je ile chce i niech nic nie liczy i tylko wode i herbate zielona pije, napewno schudnie.....

Gość ja........
nie rob reklamy jakiegos bloga.

Gość no takkkkkkkkkkkkk
ta reklama sie powtarza non stop spadowa!

Gość FactoryBody
kto powiedział żeby jadła ile chciała? Jeśli nagle ograniczy tak kalorie, to zapewniam Cie, że schudnie tylko na chwilę, szybko- zapewne przez wodę z organizmu i rozpieprzy sobie cały metabolizm! 600 kalorii? Co przepraszam można zjeść na 600 kcal? Głodówki są genialne, naprawdę.

Dzieki dziewczyny ;) na pewno sie zmobilizuje,bo Wasze wsparcie jest mocne:) oczywiście,ze będę jadla mniej:) i kazdego dnia robie brzuszki. Ile powinnam ich robic,zeby widzieć jakies rezultaty i spalic trochę kcal?;)

Gość FactoryBody
Same brzuszki tłuszczyka nie ruszą, musisz robic jakieś aeroby.

Gość FactoryBody
Np jogging :)

Gość FactoryBody
jasne, że tak :)

Podobno najefektywniejsze ćwiczenia na spalanie powinny być jednostajne, nie wyczerpujące, ale długotrwałe- co najmniej 30 minut.