Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhfhfhffhfh

Co kupić 7-mio latkowi i 9-cio latce pod choinke?

Polecane posty

Gość hfhfhfhffhfh

Pytanie kieruje do mam pociech w wieku 7 lat chłopiec 9 lat dziewczynka. Nie mam dzieci, mam małą styczność z dzieciakami i nie mam pojęcia co fajnego a niedrogiego kupić tym dzieciakom pod choinkę? Chrześnica uwielbia tą serie monster high i myślałam żeby kolczyki jej kupić z tej serii ma uszy przebite a dla chrześniaka nie mam pojęcia wiem że cieszy się ze wszystkiego. Doradźcie coś proszę :)

Gość takaona*
Mój synek ma 6,5 i uwielbia klocki lego Star Wars, Hero Factory , Ninjago.

Gość olk
Kup lego ,z lego jest super zabawa i lego jest na lata ,są takie zestawy np z lego creator gdzie masz 3 w 1 czyli auto małe ,duże i samolot można z tego zbudować Albo sa domy można zbudować 3 różne ,poszukaj odpowiedniego lego do wieku dla chłopca i masz prezent.

Gość olk
Aha i np taki mniejszy zestaw 3w1 nie jest taki drogi ja dałam 79 zł ,są tez droższe ale piszesz że niezbyt drogi chcesz.

Gość hfhfhfhffhfh
a poza lego ? chce kupić coś do 50 zł

Gość okres dostałaś albo
pet shopy, magnezety, hotweelsy, kolorowe karteczki,pamiętnik.

Gość hfhfhfhffhfh
cyganka dzięki za pomoc :) fajne rzeczy mi podsunęłaś :) okres a co to magnezety i pet shop?

Gość mama53
Proponuje gry planszowe. Znajdziecie wsród nich odpowiednie dla kazdego wieku a radosc naprawde jest moi sa szczesliwi bo dostali gry planszowe na mikołaja.

Gość gość
podeślij im linka do listdomikolaja.pl, niech usiądą i same sobie wybiorą zabawki, które chcieliby dostać :) Wygoda i oszczędność czasu przede wszystkim :P

Gość gość
Nasze motto brzmi Zabawki które uczą. Zapraszamy na www.edustacyjka.pl. Możliwe szukanie wg wieku dziecka.